Кримінальний талант по-ковельськи: звабниця-наркоманка обкрадала чоловіків

Кримінальний талант по-ковельськи: звабниця-наркоманка обкрадала чоловіків
У Ковелі жінка викрала два мобільних телефони та банківську картку, з якої потім зняла готівку.

Про це стало відомо з судового документу.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області заслухав справу вже раніше судимої жінки, якій інкримінували порушення частини 2 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, яка здійснена повторно.

В ході судового засідання встановили, що зловмисниця зранку 11 квітня разом з подругою та ще двома чоловіками перебувала в номері готелю «Лісова пісня», що у Ковелі. Перебуваючи напідпитку, вона викрала у чоловіків їхні мобільні телефони: «Nokia 5130 Xpress music» та «Nokia 101 duos». Потерпілі в цей час були в стані сильного алкогольного сп’яніння та спали. Окрім цього, подруга обвинуваченої забрала в чоловіків їхні гроші.

Після крадіжки жінка пішла в кафе, де зустріла цю ж подругу «з невідомою компанією хлопців у військовій формі», всі сиділи та випивали. Обвинувачена попросила в одного з хлопців телефон «Samsung Galaxy Star Plus», щоб подзвонити, вийшла з кафе та вже не повернулась. Згодом до неї підійшла її подруга та запропонувала здати телефон у ломбард, що вони і зробили. Всі три телефони вона на свій паспорт здала в ломбард, а отримані кошти потратила на власні потреби.

На цьому жінка не зупинилась і 19 червня вчинила ще один злочин: таємно викрала у ще одного чоловіка його банківську картку, а потім зняла з неї дві тисячі гривень.

У судовому засіданні обвинувачена розповіла, що з потерпілим познайомилась приблизно за тиждень до викрадення картки. Вони разом відпочивали на річці з компанією, під час чого він неодноразово ходив знімати кошти з картки і при цьому повідомив пін-код.

Окрім цього, в кінці червня спритниця вночі з-під подушки на ліжку спальні таємно викрала мобільний телефон марки «LENOVO А536» вартістю три тисячі гривень. «Здобич» жінка продала за 450 гривень.

Допитана під час судового засідання обвинувачена свою провину визнала повністю та просила її суворо не карати.

Під час оголошення вироку Феміда врахувала, що обвинувачена перебуває на обліку в лікаря-нарколога з приводу психічних та поведінкових розладів внаслідок вживання опіоїдів, була позбавлена батьківських прав щодо її дитини, не вперше притягується до кримінальної відповідальності за умисні корисливі злочини, має непогашену судимість та вчинила злочин під час іспитового строку.

Відтак жінці присудили три роки та три місці позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кримінальний талант по-ковельськи: звабниця-наркоманка обкрадала чоловіків
04 грудень, 2015, 16:34