Чому бути хайповим – це круто?*

Чому бути хайповим – це круто?*
Сучасна молодіжна мода диктує нові правила. Сьогодні актуальний «хайп» - одяг, який став з тих чи інших причин «розкрученим». Це ті речі, які одразу впізнають на вулиці. щоб купити хайповий шмот, люди можуть днями стояти в чергах і витрачати великі гроші. Але навіщо це потрібно? Головна причина – ви звертатимете на себе увагу тих людей, які добре розбираються в сучасній моді.

6 переваг хайпіста

Ось чому хайп сьогодні в тренді:

• Не потрібно довго думати про вибір одягу. Вам здається, що окремі речі погано поєднуються між собою? Нічого страшного. Досить того, що їх випустила відома компанія. Це значно простіше і комфортніше, ніж витрачати купу часу на пошук і приміряння речей.
• Безліч підписників у соціальних мережах. За життям модних людей люблять спостерігати. Це гарна можливість стати більш популярним в Instagram. Хочете бути справжньою знаменитістю (хоча б на місцевому рівні)? Для цього досить сфотографуватися в худі чи штанах відомого бренду.
• Ви носите ті ж речі, що й відомі люди. Багато варіантів одягу та взуття стали хайповими саме тому, що їх помічали на знаменитостях. Приклад – кросівки Yeezy, створені компанією Adidas разом з Каньє Вестом. Це не звичайний товар для широких мас, а щось дійсно особливе. У сучасному стандартизованому світі хочеться якось виділитися.
• Завжди знайдуться покупці на старі речі. З’явився новий модний одяг, але грошей на нього не вистачає? Просто виставте на продажу щось зі своєї старої колекції. Речі таких топових брендів, як Supreme чи Tommy Hilfiger, розходяться дуже швидко. Навіть якщо вони не в ідеальному стані, з продажем не повинно виникнути труднощів.
• Ви – один з обраних. Можливо, це звучить надто пафосно. Але частково саме так і є. Хайпові речі об’єднують людей, які можуть собі їх дозволити і постійно стежать за модою. Це спрощує нові знайомства.
• Вік не має значення. Вам може бути 16 років або 30. Кого це хвилює? Головне, що власник таких речей потрапляє до елітної групи. Хочете виглядати молодшим? Хайп – чудова можливість для цього. Такі речі носять і підлітки, і солідні чоловіки, які вже досягли успіху в житті.

Цікаво, що досі не вдається точно встановити, як саме речі стають хайповими. Трапляється так, що звичайна футболка, яка довго нічим не виділялася, раптом «вистрілює» і перетворюється в справжню цінність. Щоб отримати її, люди можуть шикуватися в кілометрові черги й навіть ночувати під магазинами. Але це не означає, що потрібно купувати все підряд. Завжди можна знайти ті речі, які підходять вам найбільше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: хайп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.