Чому буксирування власним автомобілем може бути ризикованим?*

Чому буксирування власним автомобілем може бути ризикованим?*
Ви вважаєте, що можете відбуксирувати будь-який транспортний засіб своїм автомобілем? Не поспішайте. Інколи робити цього не варто. Краще доручити роботу професіоналам. Замовити евакуатор цілодобово в Києві та області ви можете тут - http://xn--80aae0ai8cwa4cza.kiev.ua/. Компанія має найбільший у столиці спеціалізований автопарк, тож може надати допомогу в різних ситуаціях. Ви можете розраховувати на швидке вирішення проблем за помірними цінами. А тепер погляньмо, чому не завжди буксирування власним автомобілем є гарним рішенням.

Характеристики транспортного засобу

В даному випадку головне – вага, яку ваш автомобіль може взяти на буксир. Якщо ви не знаєте цієї характеристики, то ризикуєте перенавантажити машину. Це може викликати цілий ряд проблем, таких як здуті шини, перегріта коробка передач, несправності гальмівної системи та підвіски і т.п.

Якщо машина, яку ви буксируєте, надто важка, може ускладнитися керування вашим транспортним засобом. Така ж проблема виникає, якщо машина є надто легкою.

Також не варто забувати і про правильний вибір тросу для буксирування. Якщо він порветься, це створить не лише додаткові незручності, а й небезпеку для учасників дорожнього руху. Ви впевнені, що трос витримає саме ту машину, яка стоятиме перед вами?

Законодавство

Правила дорожнього руху можуть висувати певні обмеження щодо буксирування автомобіля. Не враховуючи цього, ви ризикуєте наразитися на штрафи та інші види відповідальності. Інколи водії не знають правил дорожнього руху навіть своєї країни. А якщо доводиться виїжджати за кордон?

Гальмівний шлях

При буксируванні транспортного засобу гальмівна система вашого автомобіля стає менш ефективною. Доведеться проїхати більшу відстань, перш ніж зупинитися. Причина проста – ззаду вас «підштовхує» ще один розігнаний важкий об’єкт. Це становить потенційну небезпеку, особливо якщо потрібно рухатися на слизькій дорозі чи з гори. Водієві доводиться бути особливо уважним.

Ми розглянули основні аргументи на користь послуг компанії, яка надає послуги евакуатора на професійному рівні. Не завжди вдається й знайти водія, який готовий взяти вас на буксир. В такому випадку потрібно вирішувати проблему самотужки. Але це нелегко зробити, якщо кількатонний транспортний засіб просто не рухається. Тож краще тримати при собі номер телефону людей, які завжди готові прийти на допомогу. Погана погода? На дорозі мало людей, які могли б зупинитися? Просто телефонуйте і чекайте на евакуатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому буксирування власним автомобілем може бути ризикованим?*
04 грудень, 2015, 16:20