Оренда компресорних установок*

Оренда компресорних установок*
Пневмоінструменти працюють від впливу стисненого повітря. Стиснене повітря є джерелом енергії. Для стиснення і подачі повітря та інших газів потрібен компресор. Компресори мають широку сферу застосування і відповідну класифікацію. Є звичайні компресорні установки, а є і компресорні станції, які дуже часто застосовують у будівництві, так як основна їхня перевага в тому, що компресорні станції можна експлуатувати на свіжому повітрі навіть взимку, при температурі нижче 0°С.

Сучасна промисловість зараз практично не має таких галузей, де б не використовувалися компресори. Причому потреба в них абсолютно не залежить від обсягів виробництва: застосовуються лише різні за продуктивностю і потужностю агрегати. Головним завданням повітряного компресорного устаткування є виробництво стисненого газу або повітря, який застосовується в якості рушійної сили або для інших виробничих процесів.

Різновиди компресорів

Сьогодні існує величезна кількість різновидів даної техніки, розробка яких була обумовлена вимогами різних галузей. І лідерами по популярності є гвинтові і поршневі повітряні компресори. Альтернативою їм обом вважаються пристрої відцентрового типу, проте вони володіють деякими особливостями в обслуговуванні і експлуатації.
• Поршневі компресори. Це найбільш поширена група компресорів, які використовуються в деревообробці, металургійній, косметичній, медичній, нафтопереробних галузях і на інших виробництвах. Їхня популярність обумовлена невисокою вартістю і простотою у ремонті та обслуговуванні. Залежно від вимог виробничого процесу експлуатуються дві основні групи компресорів поршневого типу. Якщо необхідна висока якість стисненого повітря, в якому виключено вміст інших домішок, то використовуються безмасляні агрегати. Їх використовують найчастіше в меблевій промисловості, в автомобіле- і машинобудуванні на ділянках фарбування готової продукції. До того ж подібна техніка застосовується тільки тоді, коли потрібно невеликий обсяг стисненого газу або повітря, тому що вона характеризується невисокою потужністю (не більше 1,5 кВт).
• Гвинтовий компресор в робочому модулі має два ротори з різноспрямованим рухом. Такі агрегати відрізняються підвищеною гучністю, тому для їх експлуатації найкраще обладнати на виробничому ділянці окреме приміщення. Це обумовлено ще і тим, що подібне обладнання характеризується високою продуктивністю значними робочими характеристиками, внаслідок чого одна установка здатна забезпечувати досить великий виробничий процес.

Оренда компресорної установки

У компанії «СпецБудТех», окрім будівельної техніки, ви можете взяти в оренду потужну компресорну установку вітчизняного виробництва. Компресорна установка КВ-20/16 установлена на шасі. Цей компресор застосовується для постачання стисненим повітрям різного устаткування і пневматичного інструменту, який використовується для будівельних робіт, буропідривних робіт, прокладки оптико-волоконних кабелів, опресовування трубопроводів і т. д.

Такий компресор хоч і установлений на колісному шасі, але він не пристосований для буксирування автомобілем дорогами міста, так як не має ресорної підвіски і габаритних вогнів. Переміщення позаробочих об'єктів відбувається за допомогою іншої техніки, такої як автокран і бортовий автомобіль (самоскид, шаланда) або маніпулятор.

Більш детальну інформацію про технічні характеристики компресорної установки, вартість оренди, фото самої установки, а також як замовити її оренду, можна дізнатися на сайті компанії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: компресор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.