Одному з убивць Андрія Яворського світить лише умовний термін

Одному з убивць Андрія Яворського світить лише умовний термін
На Волині судять трьох чоловіків за вбивство 28-річного лучанина.

Нагадаємо, 31 липня в місті Луцьку на вулиці Дубнівській до смерті побили 28-річного лучанина Андрія Яворського. Молодого чоловіка били на очах у 6-річного сина. Загиблий спочатку впав у кому, а потім помер, так і не прийшовши до тями.

Справа набула резонансу, адже 4-х чоловіків, які скоїли злочин, міліція одразу відпустила і лише після поголосу у засобах масової інформації убивць затримали. Проте на лаві підсудних опинилися не всі злочинці. Як згодом виявилося, судять лише трьох чоловіків і, як розповіла дружина загиблого Ірина Науменко, одному світить лише умовний термін покарання: «Це тому, що він бив по спині, а двоє інших били по голові», - зазначила вдова Андрія Яворського.

Окрім того, чоловік, удари якого нібито були не смертельними, перебуває на волі. Сьогодні відбулося четверте засідання суду по цій справі. Адвокати підозрюваних у вбивстві просять, аби підсудних не тримали під вартою, а відпустили під домашній арешт. Поки що суд не підтримав такого клопотання.

Як надалі судитимуть убивць, ми триматимемо під контролем.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Типове українське правосуддя
Садити це бидло довічно
Відповісти
Шо Ви пишете за брєд. Сьогодні в засіданні не було ЗМІ (це по перше), не заявлялось ніяких клопотань (це по друге), і про умовний термін мови не було (це по третє), і адвокати не просили змінити запобіжний захід (це по четверте). Чи може пані Науменко суддя і вже сама винесла попередній вирок.
Відповісти
А потом еще выяснится, что они с Правого сектора и вообще "герои АТО". А убитый был "сепаратист". И им положены медальки.
Відповісти
Скажіть фамілії тих собак.Пізніше я скажу їхнім батькам куди приїхати щоб забрати героїв АТО.
Відповісти
респект
Відповісти
це буде справедливо.дуже гарний серіал меч.хоч і російській но про украінське правосуддя
Відповісти
А чому так довго триває слідство???? Чи може всім чотирьом скотам хочуть дати умовно, та хай ходять далі бухають і вбивають людей?! Скажіть прізвища того непотребу!
Відповісти
От читаю постійно цей срач в коментах і дивуюсь нашому стадному сприйнятті інформації. Хтось з вас знає обставини? До речі, є різниця між вбивством та нанесенні тілесних ушкоджень, внаслідок яких настала смерть. Також є розмежування дій співучасників та наявність єдиного умислу, попередня домовленість...... І ще багато юридичних категорій, які, на жаль, більшість з нас сприймає як другорядне. Однак, кожен напевне знає, як здійснювати правосуддя.
П.с. Прошу дописувачів, утримайтесь від безглуздих коментів. А якщо у декого виникне всеосяжне відчуття справедливості, то прошу відвідати судове засідання, яке є відкритим і, відповідно, показати свій фах там.
Відповісти
Я уявляю, які це ЗВІРЯЧІ тілесні ушкодження потрібно було нанести,щоб це спричинило смерть! Їїхнє життя продовжується і через 7-8 років ці "петухи" будуть знов тут шастати,а ту людину вже не вернеш...
Відповісти