«Нічний Луцьк»: «бойове хрещення» нової поліції

«Нічний Луцьк»: «бойове хрещення» нової поліції
19 грудня, в День святого Миколая, вперше заступила на чергування нова патрульна поліція.

Молоді луцькі поліціянти виїхали патрулювати вулиці нічного міста не самі. Їх супроводжували більш досвідчені колеги зі Львова та Києва. Розповідають, що так буде деякий час, доки луцькі вартові порядку не призвичаяться до патрульної служби.

Отож, о 22:00 годині екіпажі нової поліції офіційно заступили на нічне чергування у Луцьку. А вже за 6 хвилин, о 22:06, копи оформляли першу ДТП.

Так, на вулиці Ковельській не розминулися два автомобілі. На щастя, в аварії ніхто не постраждав. Та й транспортні засоби відбулися незначними ушкодженнями, а обидва водії виявилися тверезими адекватними містянами.

Разом з тим на місці події, окрім водіїв, зібралося кілька десятків людей: очевидці ДТП, які чекали на правоохоронців, аби дати покази, а також друзі власників "залізних коней". Тож на місце ДТП прибуло чотири патрульні машини.

Варто зауважити, що перше чергування для луцьких поліціянтів видалося дуже насиченим. Це і оформлення ДТП, виїзди на пограбування, гоп-стоп, різанину, бійки в нічних клубах та десятки сімейних конфліктів.

Окрім того, патрульним довелося втихомирювати десятки п'яних та не зовсім адекватних людей на вулицях міста та припиняти розпивання алкогольних напоїв просто на зупинках громадського транспорту чи під магазинами. І все це - до самого ранку. Словом, роботи не бракувало.

Як зауважили інспектори зі Львова, вони не очікували, що в перший виїзд поліції у Луцьку буде стільки викликів. Розповідають, що, до прикладу, в перший свій виїзд в Ужгороді поліціянти зафіксували не більше десяти викликів.

До слова, щодня на вулиці міста виїжджатимуть 15 екіпажів. Також вдень будуть наглядати за порядком у Луцьку й піші патрулі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хочу зробити перший позитивний відгук новій поліції Луцька. Сьогодні близько 18:00 год переходив на переході пр Соборності, світлофор не працював. В цей час їхала патрульна машина з маячками, я і ще групка людей вийшли на островок між дорогами, а машинка чемно за 5 м до переходу плавно зупинилася й пропустила нас)
Відповісти
вперше за багато років заснув спокійно
Відповісти
Дуже задоволена роботою полісменів, вічливі та чуйні, аж гордість бере за наших хлопців та дівчат.
Відповісти
Сьогодні за день на пр. Соборності машин з десять наблюдав...
Відповісти
двічі порушили правила дорожнього руху.
Відповісти
хто б піііі-ііів???
Відповісти
поліщія працює "супер" сьогодні я і напевно чимало мешканців пр Відродження були свідками помпезного затримання чоловіка який пив пиво на зупинці " вулю Декабристів" Приіхало на зупинку 3 машини нової поліціі чол.з 10 самооборони та кілька консультантів староі міліціі Якщо хтось і спав то зірвався на рівні ноги-такого наробили шухеруСкладалось враження що затримують якусь диверсійну групу.
Відповісти
ДПТ оформити 4 машини(8 людей) ..затримати алкоголіка 20 чоловік а якщо буде бійка то розбудять щей дену зміну для допомоги бо патрулі несправляться...
Відповісти
А чого не заїджають в двори? Тільки їздять по центр дорогам!
Відповісти
Все виглядає дуже яскраво на перший погляд, блимають сині вогники, їде поліцейський ждип, в ньому полісмени в новій гарній формі...
Хлопці в тупу викатують тони палива на 10 км кв площі Луцька, палива за яке ми з вами платим, з податочків) могли б пішком ходити і все прекрасно встигали б, міліція на нохаг постійно робила це все, абсолютно все, що написано вище і підмічу за 1800)
Думайте...
Відповісти
то краще хай ДАІшники далі заправляються з того що наколядували за день?
це ті самі податки тільки в іншому форматі і незаконному
+ поцікавтесь скільки коштів на нову Поліцію профінансовано ЄС, Канадою (не в кредит а безкоштовно)
Відповісти
Міліція жила з наших з вами податків і хабарів, а поліція иратить копійки на паливо порівняно з міліцією... Ви часом не звільнений співробітник міліції?)
Відповісти
подумав. прикольно, хай палять
Відповісти
Читаю ваші коментарі і думаю що ніхто українцям не вгодить.Така вже нація.
Відповісти
Хотілось би вірити, однак, кільце біля "Варшавки"("Пасаж"), стоїть автомобіль поліції та, імовірно порушника, і поліція і порушник сидять в поліцейському авто. Поліція нова, але чомусь так схоже........
Відповісти
хто шукає той завжди знайде
Відповісти
старі кадри ментів всі п"ють з горя і луплять своїх жінок...)))))
Відповісти
Панове, наші нові поліцейські пройшли довгий і напружений відбір і дуже насичене важке навчання, адже весь матеріал їм викладали протягом трьох місяців...у більшості не було практики на такій роботі, тому як можна судити їх дії по першому патрулю?! Вони ще тільки вчаться! Якщо всі такі розумні, то чого ж самі не пішли в поліцію??? Легше всього сидіти на дивані і критикувати наших стражів порядку. Все приходить з досвідом, а його здобувають з часом. Тому, шановні, наберіться терпіння, і замість того, щоб гавкати з дивану, краще морально підтримайте наших хлопців і дівчат! У них все вийде, і я в це вірю!
Відповісти
Корисність та якість роботи поліції буде видна через деякий час, а не відразу. Відразу все буває тільки у снах. Ось годину тому бачив в центрі розганяли неправильно припарковані авта вздовж пр. Волі (від СНУ до ЦУМу). Сподіваюсь поліціянти будуть робити це допоки там припинять паркуватися. Ми, прості лучани, тим часом можемо тільки підтримати нову поліцію морально і не заважати наводити такий довгоочікуваний порядок.
Відповісти
Це дтп на Ковельській ще в 19:00стояло,а оформляли 22:06,ото чувак попостояв в Миколаїв день.
Відповісти
Заїжджають в двори.
Відповісти
Останні новини
«Нічний Луцьк»: «бойове хрещення» нової поліції
20 грудень, 2015, 23:30