Особливі діти намалювали картини, щоб допомогти волинським бійцям. ВІДЕО

Особливі діти намалювали картини, щоб допомогти волинським бійцям. ВІДЕО
Липлянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат і волонтерський проект «Меценати для солдата» (МдС) оголошують співпрацю та інтернет-аукціон з продажу картин, які намалювали учні цього навчального закладу на зимову тематику.

Виручені кошти підуть на потреби бійців, а також сімей загиблих героїв, повідомляє Громадське.Волинь.

Дітки під керівництвом вихователя і керівника гуртка художньо-естетичного напрямку Ірини Німчук присвятили майже місяць часу і заповзяття, аби бодай чимось бути корисними спільній справі! У кожної дитини були свої цікаві задуми і, в основному, на зимову тематику.

Як зазначила директор школи-інтернату Іванна Дужик, діти теж переживають і постійно шукають можливості підтримати наших бійців.

«Я намалювала цю картину, тому що мені подобаються замки. І я хотіла зробити такий замок Снігової Королеви, щоб всім сподобалося», – розповіла учениця Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Олена Мартинова.

«Коли я малювала цю картину, то я думала про те, як там воїнам нелегко на війні. В них там стріляють. Для них головне вижити та повернутися до сім’ї», – розповіла розповіла учениця Липлянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Оксана Гребень.

Виставка учнів під назвою «Зимові фантазії» нараховує 13 картин та 1 ялинкову інсталяцію. Експозиція відкрилась у вівторок, 2 грудня, в нижньому залі Галереї мистецтв, що на вулиці Лесі Українки, 24.

Усі охочі можуть побачити роботи до 10 січня. А інтернет-аукціон триватиме до кінця 9 січня (до 23:59) на сторінці спільноти "Меценати для солдата" у Фейсбуці.

Телефон для довідок: 050-973-44-84.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Особливі діти намалювали картини, щоб допомогти волинським бійцям. ВІДЕО
25 грудень, 2015, 09:07