Хто очолив райвідділи Національної поліції на Волині. ДОКУМЕНТ

Хто очолив райвідділи Національної поліції на Волині. ДОКУМЕНТ
Реформа Міністерства внутрішніх справ стартувала. На управліннях і відділках з’явились нові вивіски зі словом «поліція». У великих містах склали присягу патрульні.

Відкритий конкурс дав можливість потрапити до правоохоронної структури “позасистемним” людям. Україна покладає на нову поліцію великі сподівання, - про це повідомляє Громадське. Волинь.

Але чи не звелася вся реформа МВС до створення патрульної служби Національної поліції? Такі підозри виникають не безпідставно. Якщо кількісний склад колишніх рай- і міськвідділів трохи змінився, то якісний поки ні. Колишні міліціонери проходять переатестацію і, за словами одного з керівників, впевнені, що пройдуть її успішно.

Наразі 7 листопада 2015-го року на посади керівників районних відділів Національної поліції на Волині призначені “нові” люди, або, як йдеться у відповіді на інформаційний запит до Головного управління Національної поліції у Волинській області, «прибулі з Міністерства внутрішніх справ».

Хоча із самої відповіді випливає, що “прибулі” успішно працювали на аналогічних посадах в інших рай- і міськвідділах області. Тобто, відбулася всього лише "рокіровка". Залишається сподіватися, що вона має сенс. Знайомтесь. «Поліцейська шахівниця Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ахахаха от маразмоїди! І що змінилося?
Відповісти
за*бісь реформи.
Відповісти
Сміху варте!
Відповісти
А у Володимирі випадково не хряк-відморозок призначав керівника, проконсультувавшись з князем!
Відповісти
І Радянська влада використовувала старих спеціалістів. Чи взяти памороків з вулиці з кримінальним минулим, щоб краще орієнтувалися в кримінальній обстановці?
Відповісти
Два місяці назад мене обікрали. Не знайшла міліція а поліція ще не шукає. І не знайде. Бо у ПОліції працюють ті ж що працювали у МІліції.
Відповісти
ага начальніка поліції с донецка пацик - афігеть реформа - кароче - аваковці
Відповісти
а в шацьку нема достойних
Відповісти
от люди, все вам не так! поставити людину з вулиці, скажете , понабирали з вулиці....
Відповісти
Про які реформи можна вести мову, коли ДП "Інформаційні системи" Волині очолила дружина регіонала з Рівне Тетяна Кічата. Це тихе і приховане повернення регіоналів на ключові посади, які містять цінну інформацію, реєстр майна чиновників тощо. ЇЇ чоловік Юрій Кічатий був народним депутатом від партії регіонів Рівненської області, очолював регіоналів рівненщини. Куди дивиться губернатор В.Гунчик?
Відповісти
Сумніваюсь, що нові-старі начальники зможуть зламати деградовану систему, котра втратила довіру у більшості населення, де офіцери лихословили, били затриманих. Їде в спеку на чергування майор в маршрутці, в форменній сорочці з короткими рукавами, без головного убора - лишилось лише на пупі розстегнути. Повиходять дівки з МРЕВ - порозпускають коси..
Відповісти
А Ви в спеку у форменому міліцейському одязі ходили? Ні? Ваше велике щастя, що Ви не знаєте, що це таке.
Відповісти
Не людей, а систему необхідно міняти і підхід до роботи!І виховувати у поліцейських свідость, почуття обов'язку і відповідальності за ділянку роботи, яка йому довірена!
Відповісти
Совок в діі і не хрена не зхмінилося .Уроди ,блін .
Відповісти
Останні новини
Хто очолив райвідділи Національної поліції на Волині. ДОКУМЕНТ
03 січень, 2016, 16:11