Як захистити шубу від масляних плям?*

Як захистити шубу від масляних плям?*
Якщо ви недавно придбали нову шубу на https://daniel.kiev.ua/, вам напевно захочеться зберегти її в хорошому вигляді на довгі роки.

Багато видів шуб, наприклад, норкові, можуть залишатися майже як нові протягом 20 років і навіть довше. Однак багато людей припускаються помилок, через які одяг приходить в непридатність ще задовго до 20-річного ювілею. Це означає втрачені сотні і навіть тисячі доларів.

Щоб уникнути цього, потрібно знати про деякі особливості догляду за хутряним одягом. Одна з основних рекомендацій - захист речей від масел. Дізнайтеся, як не дозволити їм нашкодити вашому одязі.

Косметичні засоби

Олії, такі як кокосова, мінеральна, конопляна, оливкова, лляна, жожоба і арганова можуть легко вбратися в хутро. Ці продукти широко поширені в косметичних засобах. Як тільки олія вбереться, вона може привести до появи темної плями на одязі. Також існує ймовірність появи неприємного запаху, оскільки натуральні олії з часом стають згірклими. Ця проблема частіше зустрічається з харчовими оліями, такими як кокосова і оливкова. Згірклість - результат впливу кисню і тепла протягом тривалого часу.

Ви можете запобігти появі запаху, використовуючи косметичні засоби на водній основі. Якщо ж ви вирішили використовувати засоби на олійній основі, дайте їм повністю вбратися в шкіру, перш ніж надягати шубу. Також подумайте про перехід на косметику з маслами з високими показниками поглинання шкірою. Зокрема, це продукти з шипшини, винограду, фундука, маракуї. Намагайтеся уникати продуктів з низьким коефіцієнтом поглинання, таких як пальмова, оливкова, соняшникова, кокосова олія.

Волосся

Хоча натуральний жир з волосся не такий небезпечний для одягу, як косметичні продукти, він також може нашкодити шубі. Таке трапляється, якщо волосся жирне або постійно треться об комір. В такому випадку обов'язково мийте голову кожні два або три дні. Якщо ви робите це частіше, то змушуєте сальні залози виробляти більше жиру, ніж необхідно.
Використовуйте шампунь з алое вера, щоб позбутися від жиру на волоссі природним шляхом. Застосовуйте обезжирюючий шампунь один раз в тиждень.

Правильно використовуйте предмети, які нагрівають вашу голову, такі як фен і щипці для завивки. Через високу температуру сальні залози виділяють більше жиру. Доведеться частіше мити голову, що не дуже корисно для волосся.

По можливості намагайтеся тримати волосся так, щоб воно не дотикалось до коміру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шуба, догляд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.