В Правому секторі розкол - Андрій Фафлей

В Правому секторі розкол - Андрій Фафлей
Після того, як Дмитро Ярош пішов із Правого сектору, за ним потягнулися і керівники регіональних організацій. Багато людей кажуть, що саме Андрій Фафлей, який нині очолює батальйон «Захід-4» може стати керівником «Правого сектору Волині» . То що ж відбувається всередині цього об'єднання патріотів - з перших вуст.

- Дмитро Ярош вийшов з «Правого сектору» та буде створювати свою політичну структуру. Хто з волинських активістів підтримав його та теж вийшов з рядів Правого сектору?

- Дмитро Ярош прийняв таке політичне рішення - піти і повести за собою певну кількість людей, створити партію. Для чого вони це будуть робити, я не розумію, як і того, що ті партії дають. Якщо в нас мета одна — створення Української соборної держави — ми будем допомагати. Я і хлопці, які мене підтримають, однозначно за Ярошем не пішли. Зараз Дмитро Ярош створює Добровольчу армію України, якось так він її назвав. До Правого сектору вона відношення не має. Вони всі вийшли і зробили заяви.

Колишній очільник Правого сектору Волині Сергій Дружинович «Скіф» зробив заяву в Фейсбуці, що він і ряд людей, які були керівниками певних районів і міст, пішли за ним.

Фото зі сторінки у Фейсбук Правого сектору Волинської області
Фото зі сторінки у Фейсбук Правого сектору Волинської області


Фото зі сторінки у Фейсбук Правого сектору Волинської області
Фото зі сторінки у Фейсбук Правого сектору Волинської області



Хіба що Сергійко, як він це раніше робив, — то він в УНСО, то він в Правому секторі - знов почне кричати, що ні. Ну то Бог йому свідок, як і Дмитру Ярошу. Зараз «Правий сектор» ділиться на дві частини. Колишній Провід (керівництво «Правий сектору» - ред.), а він же і нинішній, в особі Андрія Стемпіцького, він же «Летун», «Палій», «Пилипась» і люди, які їх підтримують, вони — ті хто можуть успадкувати той «Правий сектор».

І є ще одна сила. Всі, мабуть, чули про події в Мукачево. Очолював ці події комбат «Чесний». Це людина, яка робить свою справу. Яка робить те, що має робити «Правий сектор», — люстрація і заставляти владу працювати так, як вона повинна працювати. Я і ті люди, які пішли за комбатом «Чесним», ми називаємо себе Радою комбатів. Зараз створено чотири батальйони. Основний батальйон спецпризначення «Захід», який базується на Закарпатті, яким і керує комбат «Чесний», є батальйон третій «Львів», яким керує друг «Дніпрянин», є Івано-Франківський батальйон. Його очолює друг «Стрілок». Ну і Радою комбатів, мене підтримали наші хлопці, я очолив батальйон спецпризначення «Захід -4». Оце наш «Правий сектор».

- Чому вирішили створити батальйон «Захід 4», чим від буде відрізнятися від того «Правого сектора»? Бо ж є батальйон ДУК. Нащо цей поділ?

- Просто одні будуть ходити Колісників кришувати, а другі будуть анти-Колісників робити. Тобто фактично займатися тим, що і повинен робити ДУК. А судити будуть потім: хто справжній ДУК ПС, а хто несправжній ДУК ПС. Просто рекомендую дивитися за подіями і люди побачать. Судячи по тому, чим займався минулий комбат ДУКа... Назвем друг «Устим», привіт йому, якщо він хоче займатися тим, чим він займався, перетнемся.



- Всім відомо, що керівник будь-якої партії чи громадської організації домовляється з певними людьми про її фінансування. То чи не залишиться «Правий сектор» без фінансової підтримки після того, як Дмитро Ярош пішов?

- Я не можу говорити про весь «Правий сектор», можу сказати лиш про те, що робимо ми. Ми - організації, в нас є люди, їм треба вдягнутися, поїсти, сім'ї, діти. Ми створюємо охоронну структуру, пробуємо якось влаштувати своє життя, щоб були якісь засоби для здобутку тієї самостійної держави. Про ніякі «віджими» ніхто навіть не говорить, це однозначно. Якщо я чи ви будемо знати про те, що безпосередньо хтось із моїх хлопців цим займається, зразу дзвоніть і кажіть. Будемо реагувати.

- Є на Волині якісь підприємства, роботою яких «Правий сектор» не задоволений? Тобто ті, що працюють на ворога. Що ви з ними будете робити, як ви на них тиснете?

- Шлю меседж. В Володимирі-Волинському є птахофабрика «Курка-Чеботурка». Фабрика Добкіна (Михайло Добкін, народний депутат України — ред.), більше того, охороняє цю фабрику фірма Жиліна. Це той, хто керував «Оплотом» - «Антимайдан», спецбатальйон «Оплот», ЛНР, ДНР. Тобто люди, які воюють там, їдуть сюди, зализують тут рани, і де — там де зародилося УПА. Більше того, я цю інформацію ще цього літа передавав СБУ. Ми приїжджали туди на ту птахофабрику, я хотів поговорити з тією Аліною (Аліна Сич — генеральний директор ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» - ред.), прибігає один чоловік: «Та ми такі патріоти, та ми допомагаємо, ми передаєм машини...». Не питання, але чому ви йдете і просите у ворога, щоб він давав? До речі, цю ж птахофабрику нинішні власники «віджали» у Григорія Соломаніна, жителя м. Харків. В свій час, коли була їхня влада, всі їхні силові структури підходили до людини просто — брали директора в полон, сім”ю і казали — підписуй про передачу, і він підписав — куди йому діватись. Отак Добкін в нас фабрики віджимав.

- Чи не думали ви над тим, щоб очолювати «Правий сектор» Волині?

- Я не хочу давати привід комусь думати, що я рвусь до влади і очолювати щось. Так сталося, що в силу того, що в мене є характер, харизма і я об'єдную біля себе людей. Але, однозначно, я не хочу йти в політику - бути Президентром чи Прем'єр-міністром. Я не хочу йти в політику, але мене ніби підштовхують. Тільки десь притихну — опа! - про гранату новина. Піар чи що?

- Чим планує зайнятися зараз «Правий сектор»?

- Вчора була Рада комбатів в Ужгороді того «Правого сектору» (рада чотирьох комбатів, яких очолює комбат «Чесний» - ред.). До чого ми дійшли. Хочу, щоб почули ті хлопці, які мають свою точку зору . Ми дійшли до того, що в нас немає лідера, у нас є Рада комбатів. Якщо я комбат батальйона «Захід-4», ніхто не приїде, не буде розповідати чи люструвати мені Колісника чи захистити когось. Наприклад, раніше, щоб піти втрутитись в той бедлам, що робиться в лісі зараз, мені потрібно було отримати «добро» проводу з Києва. Звідки провід знає, що робиться на Волині? Треба приймати дуже швидко рішення, щоб не вийшла інформація, чим імовірніший вихід інформації, тим більше шансів, що ми певну операцію не зробимо. Для чого мені просити в когось, незрозуміло в кого, дозволу вигнати чиновника, який краде? Нема цього.

Є я як комбат, є хлопці, порадилися, вирішили, зробили. Якщо ми бачимо, що ми не можемо своїми силами тут щось зробити, ми кличемо наших побратимів зі Львова, з Закарпаття... І коли мене кличуть кудись, і ми приїжджаємо, то я повністю знімаю з себе обов'язки комбата батальйону «Захід-4», підпорядковуюся тій людині, до якої ми приїхали. Так само — вони приїхали до нас, вони підпорядковуються мені. Мені це нагадує військо Запорізьке — козаки зійшлися, загалом вирішили і зробили. І я вам скажу, що сильнішого війська не було ніколи.



- Чи співпрацюєте з правоохоронцями, бо раніше така практика була?

- Ні. Не ходять, не просять, не спілкуються, закрилися наглухо. Колись співпрацювали, зараз ні. Скажу по-чесному, раніше упереджено ставився до Петра Шпиги. Зараз я його розумію. Але це мова не про співпрацю. Я не буду співпрацювати ні з ким. Вони дуже багато намагаються нав'язати, підіслати своїх людей з усіх структур, щоб мати якийсь певний контроль. Я непідконтрольна людина. На самкінець хочу звернутися до хлопців, які ще не перегоріли. Майте хлопці розум. Думайте, що робите, і не піддавайтесь на провокації.



Анна Бліннікова

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не горланьте про патріотизм ...
Відповісти
Фафлей!!!! А ЧОМУ ТИ НЕ КАЖЕШ ЩО В СВОЇ ЧАСИ В ПАРТІЇ РЕГІОНІВ БУВ?!
Відповісти
Ще той кричить про справедливість
Відповісти
І ще одна спільна риса. Практично усі вищеперечислені організації були під зовнішнім впливом. Тому існували і мали реальний вплив доки це було вигідно тим хто за лаштунками. От така херня виходить...
Відповісти
Ти не хехе , ти ХУ...ху... !
Відповісти
Когда пчела кого-нибудь ужалит, она умирает. Вот бы и у людей так. Сделал гадость — сразу сдох.
Відповісти
Индикативно. Это радует. Чем хуже-тем лучше. Быстрее Украина окончательно развалится.
Відповісти
Абсолютно всі націоналістичні партії і організації контролюються спецслужбою або через вплив на вище керівництво, або мутками в низах, тобто розводами, розколами і т.д. Спецслужбам по барабану, що вони говорять, головне те, що вони роблять. В націоналістів все як і в інших партіях - зверху гребуть бабло, внизу мусять задармо дерти горло.
Відповісти
Для повного щастя не вистачає підписів людей з кодовими іменами: Баби Люби, Тьоті Моті, агента 007, Хітмена, Дарта Вейдера та червоної шапочки.
Відповісти
в політичне небуття! Закономірність україньшьких нацистів...
Відповісти
бабло не поділили?
Відповісти
Вигляд, поведінка і особливо примітивний суржик видає хлопця, як людину не обтяжену інтелектом.
Відповісти
Особливо "два метра" Це що чи куди?
Відповісти
ДО=800-ГО...ПРЯМО ВЛУЧИВ У ДЕСЯТКУ.ПАРТІЙ В УКРАІНІ-ХОЧ ГРЕБЛЮ ГАТИ. А ПАРТІЙОК ЩЕ БІЛЬШЕ.. ТАМ ВСЕ НЕЧЕСНІ НА РУКУ ЗБИРАЮТЬСЯ АБИ ДО ВЛАДИ ПРИПХАТИСЯ. ЛЮДИ 1 КУДИ ВОНИ НАС ЗАВЕДУТЬ 7 ПОДРІБНЯТЬ-І В ЯРМО ДО ПУТІНА ЧИ ПІД РУКУ НІМЦЯ ЧИ ПОЛЯКА. ТАК ВЖЕ БУЛО НЕ РАЗ. ДЕ НАШ ХЛОПСЬКИЙ РОЗУМ..........................НЕМА ЙОГО 1
Відповісти
з усього випливає що назріває дійсно громадянська війна
Відповісти
з усього випливає що назріває дійсно громадянська війна
Відповісти
Проснись... Уже два года идёт...
Відповісти
Патріот бери автомат в руки і на схід,а не ізди на бмвХ5 Люстрацію теж бачили-мера Нововолинська,а через два дня просив пробачення,та чи не були ви членом партіі регіонів і ще багат цікового за плечима...і так в тій краіні не солодко не росхитуйте далі....займіться корисним..
Відповісти
ВОЛИНЬ-ПОСТ 1 А ДЕ ПОДІЛИСЯ З СТОРІНКИ РОЗУМНІ МІРКУВАННЯ КОЛИШНЬОГО БАНДЕРІВЦЯ. ЩО У НЬОМУ БУЛО КРАМОЛЬНОГО . ГА.. ПРОЧИТАЙТЕ ТРОХИ РОЗУМНИХ ІСТОРИЧНИХ КНИЖОК ПЕРШ НІЖ ЗАЙМАТИСЯ ЦЕНЗУРОЮ . ЧИ У ВАС ЗАСІВ ДІЯЧ ІЗ СБУ І ЦЕ ВІН СІЄ ВСЕ ЧЕРЕС СИТО
Відповісти
Дивлюся на перелік тих, хто підписи поставив. Тільки други та подруги... Смішно. Вам що, сикотно свої справжні імена назвати? Чи за вами якісь гріхи, за які треба буде відповідати?
Відповісти
стежу за вашими фокусами із вилученям критичних кументарів.Ура ви знову викинули критику вітіва і його львівського вождя .що= він платить вам грошики і є поза критикою.ці хлопці у верховній раді розбурхали примітивний СХІД і довели до військовой бучі з допомогою путіна. ЧИ не так
Відповісти
вуйку з галичини=ти правий.але невже і в тебе нема якого небудь імені. А ти якийсь вуйко.позорище.
Відповісти
ой лишенько= здорові бички хочуть істи хочуть пити ще дівок любити.Працювати вже не хочуть. Автоматами махають й грошовитих дядьків лякають.Досить бавитись у самооборону йдіть на Схід на передову до сепарів. А на ВОЛИНІ ми самі наведемо лад.
Відповісти
калинонько1 розумнице1 як ти іх прочесала... приходь до серця біля Загсу. може вподобаемо одне одного і створимо свою Самооборону замість цих лінивих дядьків.
Відповісти
Вата, активізуй своі сили не в клавіатуру, а для того , щоб включити мозок, коли він там є. Вам лишень кинь "обсосати кістку".Та кістка поперек горла стане, а очі з орбіт повилазять, коли слова перейдуть у діі. Не буде погроз та попереджень, будуть наслідки дій. Ніхто не забутий та ніщо не забуте. Меч правди здійметься над головами тих, хто ставив націю на коліна, хто знущався, переслідував, вбивав та продовжує вбивати украінців, відбирав у нас ВОЛЮ заганяючи у рабство та принижуючи брехнею... Волаючи про чиісь "недоліки", задайте собі запитання : чому ніхто не покараний за злочини проти украінськоі націі??? За вбивства, на майдані, людей, які прагнули вирватись з кайданів та взяти за горло провладних упирів.Повертаючись з фронту, бійці зтикаються з цим питанням, бо змін ніяких не відбулось, а стало ще гірше. Захистників починають добивати, як морально так і фізично, тягаючи по прокуратурам та продажним судам за те, що добровільно пішли захищати цілісність нашоі держави взявши до рук зброю, покинувши сім'і з маленькими дітками. НІХТО за наші родини не попіклується, як не ми самі, тому не вам шановні вирішувати, яким чином це буде робитись. Внутрішній ворог страшніший зовнішнього, бо як черв'як точить та розповсюджує інфекцію у живому тілі, а за нею гине і весь організм. Не стійте на шляху у людей, які стверджені та загартовані війною, бо не мине рука з мечем того, хто протидіятиме цьому. Не пніться, від вашого безпорадного визгу та протидіі зрозуміло одне, що роботи БЕЗЛІЧ і спрямована вона буде на повалення режиму внутрішньоі окупаціі та здобуття УССД. Безліч людей волає про те, що влада жидо-масонська і продовжує нас грабувати, а зробити нічого не можуть, хоча бажання ВЕЛИЧЕЗНЕ є, адже ця мерзота у вигляді каганату знищить Украіну і так дасть дьору на "землю обітованну", що і слід простине, а могили батьків з землею зрівняє москаль-кацап. Ми захищали ваш спокій на фронті, а ви ніж у спину??? С..и, знайте, брехнею лише більший вогонь роздмухуєте, а коли схаменетесь і почнете гасити, буде надто пізно. Слава Украіні! Слава Націі! Украіна понад усе! P.S. На прощення не чекайте, бо "чаша терпіння" пролилась та окропила наш тернистий шлях.
Відповісти
Вмикати мозок треба саме тобі, щоб зрозуміти, що виклики, які сьогодні стоять перед Україною, можна вирішити не з допомогою РПГ чи з калашом наперевіс, а найперше високопрофесіональною діяльністю на міжнародній арені, активно громадською діяльністю, забезпеченням прозорості в діяльності чиновників, їх високим професіоналізмом, контролем громади за їх роботою, вимогами громадянського суспільства до влади проводити реформи, боротися з корупцією не на словах, а на ділі. А ось такі "діячі", які на жахливому поліському суржику розказують, що їм якось теж треба жити, іншими словами "наїжджати" на бізнес і тим заробляти, і все це прикривать гаслами про необхідність боротися за "суверенну", вони нас точно доведуть по повної руїни, що траплялося уже не раз у нашій страшній історії.
Відповісти
ото настрочив! якусь бандерівську записничку в лісовій крийівці знайшов? сподіваюся,на гілляках не висітимемо... назад у майбутнє,коротше..
Відповісти
Від щирого сердця же писав і тут продажна конторка??? Чи я чиюсь гідність зачепив??? Адмін,відповідь чекаю адекватну. Чи тут боти керують, які пороху не нюхали та смерти не бачили, крім запроданих ЗМІ у рожевих штанях???
Відповісти
редакціє,а чого "твір" РПГ-7 видалили? хай народ ознайомиться
Відповісти
дякуємо,що прислухаєтеся
Відповісти
Щиро вдячний за розуміння!!! Окрема подяка "огого" та редакціі.
Відповісти
я не підтримую Ваші погляди і методи. а народ хай задумається,коли читатиме Ваш допис...
Відповісти
колись це називалося бандитизм і безпредел!! Де реагування на цього клоуна,що на Віто створював на Львівській аварійні ситуації і я Вам дзвонив? Що за дибіль..і кличкі? Подруга 2 метри це вообще...)) Хочемо файно жити і нічого не робити,а когось кришувати ми завжди готові і коли Вам Аліна почне платити Ви почнете казати що Добкін виправися і більше не буде..
Відповісти
Нагадує кримінальне середовище, де все за "клікухами". Так і тут - "друг", "подруга", "Міньок", "Сопливий", і т.д. Шпана одним словом, яка керувалася і фінансувалася доти, доки була потреба. А зараз голодні шакали починають гризти один одному горло.
Відповісти
НАША ВЛАДА має бути СТРАШНОЮ. ТАК=ТАК.. ЦЕ СЛОВА СТЕПАНА БАНДЕРИ-учня ульянова. ЦЕ ПОТІМ ВІН ТИХО ПРИЗНАВСЯ ЩО ПОМИЛЯВСЯ. А ТИ РПГ-7 ЛЯКАЕШ СЛОВАМИ--ОЧІ ЛІЗТИМУТЬ З ОРБІТ--ЗНАЧИТЬ МОТУЗЯКАМИ БУДЕТЕ ДАВИТИ ЧИ ТАНКАМИ-КУДИ ЗАКЛИКАЄШ НАШИХ ЛЮДЕЙ 7 ТИ ЧОЛОВІЧЕ НЕ З ВОЛИНІ . У НАС ТАКИХ ЯРИХ - ОДИНИЦІ. ЦЕ В СУСІДНІХ ОБЛАСТЯХ ІХ ЧИМАЛЕНЬКО ЖИВЕ І НАМ МІЗКИ ПРОБУЮТЬ ПРОМИВАТИ... ДОСИТЬ.САМІ ТРОХИ ВЧЕНІ .
Відповісти
а чому так швиденько викинули інформацію про те що дехто з цих героів мародерствував на СХОДІ ... що за переляк охопив вашу редакцію.Адже про ці факти відверто вже писали волинські газети і всеукраінські.вашим працівникам треба швидше вчитися і побільше читати.
Відповісти
згодна із "читач"
Відповісти
Меньше думайте как бы здесь какого говна на другого написать, больше думайте чего бы социально полезного сделать, даже такая мелочь как принести игрушку в детдом уже успех, но нет, уткнитесь в ноутбук, телефон, так лучше, так проще, зона комфорта не позволяет, как же так, там холодно, это надо что то делать, думать, это печально.... Будьте добрее и смелее к поступкам мужи и дамы
Відповісти
ВОЛИНЬ=ПОСТ Позиціонував себе як ніби чесне видання вільним майданчиком для різних думок. ПРОТЕ щось видно помінялося. ЩО хлопці з вами сталося. ВИКИДАЙТЕ МАТЮКИ і все буде гаразд.Є ЗАКОН про пресу що можна що ні .прочитайте його -і все буде з вами ОКЕЙ.
Відповісти
Андрію РОБИ ПРАВИЛЬНІ ВЧИНКИ ПІДТРИМАЮ
Відповісти
ЦЕ ЩО ВЖЕ ТРЕТІЙ КЕРІВНИК БУДЕ У ПРАВОСЕКІВ.777 ТО МОЖЕ ПОВЕРНЕТЕ ПАВЛУШУ ДАНИЛЬЧУКА 7 ЦЕ ВІН З ГУСЕМ=ГУЗЕМ СТАВИВ НА КОЛІНА КЛІМЧУКА- ЧИМ ДОБИВ ЙОГО 1
Відповісти
коли пишуть про безпосередніх ваших керівників, що вони вкрали мільярдами, вбили, взяли хабар мільйони, здали крим, пропустили через "кордон на замку" цілу ворожу армію, взяли на роботу розпоряжатись життям бійців агентів ворога і т.п, то це не визиває у вас емоцій і спротиву. А коли в організації, до якої ви не відноситесь, проводить внутрішню реорганізацію, ви чомусь злорадно насміхаєтесь і настирливо це злопихаєте.
Відповісти
ЩО ЗЛОДІІВ У НАС -ТЬМА ЦЕ ВЖЕ ВЕСЬ СВІТ ЗНАЄ... ВОНИ НЕ З ЕЛЬБРУСА З ЛАВИНОЮ ЗВАЛИЛИСЯ. ВОНИ НА ОЧАХ УСІХ НАС РОЗМНОЖУВАЛИСЯ ЯК САРАНА. А МИ КРУГОМ МОВЧАЛИ. БОЯГУЗАМИ ВИЯВИЛИСЯ.==МОЯ ХАТА З КРАЮ.ОСЬ І ПЛАЧЕВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ... А ТЕПЕР ==ПО СУТІ. РУХ -РОЗВАЛИЛИ. УРП-РОЗКОЛОЛИ. БЛОК ЮЩЕНКА вождики різні теж ДОБИЛИ. ХТО НА ЧЕРЗІ 7 БАЧИМО--ПРАВИЙ СЕКТОР. Є НАД ЧИМ ЗАДУМАТИСЬ ЯКЩО ГЛИБШЕ ВНИКНУТИ. А ЦЕЖ БУЛИ ЗДАЄТЬСЯ БОЙОВІ ХЛОПАКИ.. ТАК ЗБЕРІТЬСЯ І ПО-ЧОЛОВІЧОМУ ПОГОВОРІТЬ ДЕ СОБАКА ЗАРИТА І ХТО МУТИВ ВОДУ. ТОГО ПІД ЗАД З ОРГАНІЗАЦІІ... ЧИ ВСЯ СУТЬ В ЯРОШІ БУЛА.7 ТЬМА- ТЬМА В ЦЬОМУ ПИТАННІ. ПІД КОГО ТЕПЕР ВИ ЛЯЖЕТЕ 7
Відповісти
що тут мудроствувати довго. Підло діє третя сила. РОЗДІЛЯЙ І ВЛАДАРЮЙ. Чи не так ...але де вона знаходиться .У нас чи в МОСКОВІІ
Відповісти
Є один момент у цій історіі= чому лише хлопці із ЗАХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ згруповалися... ІХ СХІДНЯКИ ВИПХАЛИ ЯК БАНДЕРІВЦІВ.Чи наші іх не прийняли .
Відповісти
ДО=фафлея...ТАК ВСЕ ТАКИ=ЧОМУ ОДН1 ЗАХ1ДНЯКИ ЗКУЧКУВАЛИСЯ. ДЕ РІВНЕНЧАНИ ТЕРНОПОЛЯНИ ЖИТОМИРЯНИ і т. д.
Відповісти
Фафлей брехун.
Відповісти
марення сивої кобили! до корита хлопчик прорывається, а його не пускають! рада чотирьох бомжів. йди Фафлей працювати, моразм в ефір ліпиш! немає пс. є те що є. то що ви хотіли те й отримали. після бійки кулаками не махають. ти запізнився на пару років! 21 століття на дворі. прочитай байку Крилова Слон і Моська. так ось ти моська ......
Відповісти
С такими хлопцами можно и Крым вернуть.
Відповісти
С такими хлопцами можно и Крым отвоевать. Це не за баром !
Відповісти
Останні новини
В Правому секторі розкол - Андрій Фафлей
18 січень, 2016, 20:30