Черги у луцькому ЦНАПі: штучний ажіотаж чи безпорадність чиновників. ФОТО

Черги у луцькому ЦНАПі: штучний ажіотаж чи безпорадність чиновників. ФОТО
Останнім часом у луцькому Центрі надання адмінпослуг побільшало черг. Лучанка Богдана Стельмах стверджує, що у ЦНАПі не працює електронна черга. Натомість директор ЦНАПу Лариса Карп’як заявляє, що ажіотаж створюють самі відвідувачі.

ЖИВА ЧЕРГА ЧИ ЕЛЕКТРОННА?

«Щоб подати документи на закордонний паспорт, треба прийти в ЦНАП. У ЦНАПі не записують на електронну чергу - лише жива, сказали прийти до відкриття», - каже лучанка.

«Приймають тільки 40 осіб/день. Тобто треба кинути роботу або навчання і простирчати півдня або день. Або прийти в 6-ій ранку, щоб бути в числі перших», - пише Богдана Стельмах.

Лучанка додає: «У ЦНАПі кажуть, що міграційна тільки орендує в них приміщення, і вони цю чергу не контролюють.

Дзвоню в міграційну службу - відправляють у ЦНАП і кажуть, що там - електронна черга. Заперечую - не вірять. Це що?», - дивується жінка.

ЧЕРГУ СТВОРЮЮТЬ САМІ ЛЮДИ – ДИРЕКТОР ЦНАПу

Лариса Карп’як стверджує: «Штучний ажіотаж створюють самі громадяни». Директор запевняє, що електронна черга все ж існує, тільки громадяни не завжди вдаються до неї, або ж відкладають свій візит на інший день, коли бачать велику чергу перед дверима Центру.

Директор департаменту зазначає: «З Нового року люди масово почали виготовляти паспорти і працівники просто фізично не можуть впоратися із великим напливом громадян».

За день, як правило, роблять 50 звичайних і 20 електронних паспортів, і техніка теж не може працювати понад норму.

У Центрі обслуговують не лише жителів міста, а й тих, хто приїздить із району: «Проте перевагу в обслуговуванні ми надаємо все ж лучанам», - зазначила чиновник.

Вона також повідомила, що для вирішення проблеми на сесії міської ради розглядають питання про виділення додаткових коштів для закупівлі нового обладнання і створення додаткових робочих місць, щоб в подальшому уникнути подібних незручностей.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, черги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
да да відавідувачі, хо крайній -невістка, так і там. Не дуже там гарно відносяться до клієнтів , так що не треба розказувати що там все так ідеально. Треба до людей своїх клієнтів навчитись гарно відноситись з повагою хоча б а тож ви і роботи не малиб якби не люди !!!!!!!!!
Відповісти
ні, нічого з того цнапу не бачу нормального
Відповісти
ПАні "Карп’як " Ви стверджуєте, що "ажіотаж створюють самі відвідувачі" нещодавно вирішив оформити право власності знаючи що зранку завжди черги!!!! прийшов після обіду на що мені сказали, що сьогодні це зробити не можна бо черга формується зранку і на наступний день не формується.... так хто верблюд???
Відповісти
100% в цивілізованих країнах взагалі що б отримати талончик та записатись на аудієнцію взагалі не потрібно іти на поклон до цнапу все можна хзробити і по інтернету...
Відповісти
Точно така ситуація була і вмене. Один в один
Відповісти
Не вміють наші робити, як це робиться, наприклад, в Польші, де немає черг взагалі. Хочуть додаткові витрати, а організація в ж...
Відповісти
Бачив як люди розбирали ті талони, як дикі накинулись на тих консультантів, ще й штовханину зробили,а коли талони видали ще з пів години мозок парили! Я не розумію до чого такій великій кількості людей закордонні паспорти? На роботу їхати? А в україні хто працювати буде?
Відповісти
якщо Вам до вподоби працювати за 2000-2500 грн в місяць, маючи сімю яка складається із 5 чоловік яких треба прокормити, одіти, комуналка, проплатити за навчання у ( школі, університеті) тоді будь ласка працюйте у Луцьку. Роузумник
Відповісти
А давайте закордонні паспорти видавати як при союзі! А можна взагалі не видавати. І тоді черги автоматично зникнуть.
Що ви городите?
Відповісти
Робила закордонний паспорт дитині (14 років). Попередньо зателефонувала до ЦНАПу дізнатись, що і як. Сказали приходити, черга жива (про якусь там електронну чи попередній запис ніхто не повідомив, а повинні, якщо таке є), приходити мають обов"язково з дитиною мама і тато. Отож відпрошуємось з роботи я і чоловік, відрошуєм малу з школи і йдемо. О 9.15 на рецепшині. Працівниця повідомляє, що сьогодні ми вже не зможемо подати документи, бо черга вже укомплектована. Згадуючи показушні овації нашому ЦНАПУ, коли там водили Яценюка і всї запевняли, що для відвідувачів там рай, рівень у всьому європейський, починаю "возмущатись" чому мене в попередній телефонній розмові не проінформували, що така ситуація можлива, і що виявляється в наш сучасний єврпопейський ЦНАП чергу треба займати о п"ятій ранку, як в далекі лихі роки за хлібом?Тільки після цього мені повідомили, що я можу взяти попередній талон на інший день, а в той інший день прийти в точно вказаний час, ні хвилиною раніше чи пізніше і вже взяти талон на цей день. Прийшли з попереднім талоном у вказаний день і час, взяли ще один, пішли у вказаний кабінет, перед дверима нервозна черга, показую талон працівниці ( якась зверхня малолєтка) фиркає мені, що"ми спочатку мусимо прийняти тих людей в яких талони на раніше" ( так яж власне не маю нічого проти, тільки ж поцікавилась, що мені далі робити) і тієж миті каже мені "о так ваш номер талона вже висвітлився на табло, заходьте", я захожу, черга починає "возмущатись" чого це я йду, а вони сидять. А я знаю чого мій талон висвітлився, а їхні ні? Сказали заходити-заходжу. До речі жіночка, що саме й займалась оформленням і фотографувала малу, куди приємніша за малолєтку, що сидить за першим столом (коли ви вже почнете брати на роботу саме професіоналів, а не по блату абищо?) Ну загалом паспорт дитині зробили. Але враження не найкращі. Робота не організована, починаючи з рецепшина. До речі на присутність мого чоловіка, що була такою вкрай необхідною, ніхто й уваги не звернув, він свого підпису в заяві, яку батьки обов"язково мають подавати разом, не ставив, в кабінет його не викликали, два рази просто постояв в коридорі,питається навіщо людина двічі відпрошувалась з роботи?)
Відповісти
Як до них телефонувати?
Відповісти
розрозтается.посидіть день та побачите як там бігають рішали с чужими будинковими книжками та без паспортів приписаних чудеса творять а щось не подобается то відсилають до книшів- ариванючок
Відповісти
Бред Богдана СТЕЛЬмах ви пишете .....яка черга в 5 ранку....ну хіба полішуки приїжджають їм тут комфортніше чим в КАМІНЬ кашмарську

в луцьку в ЦНАПІ все по європейські А КОГось жаба душить.....і дуже велика.СТАТЕЙКА заразна так пані стельмах
Відповісти
По свинськи а не по європейськи. Простояв годину зранку зайшли і за 3 хв. талончики скінчилися . На хрєн ви потрібні шарамиги. Тьотка за 15 столом цілий день ліві бумаги шуршить ні стида ні хрена нема .Водили Яйценюка як козла на поводку показували як полішуки заживуть. Скотска влада мудацкий ЦНАП. ЦНАП- ЦЕНТР НАДАННЯ АНОНІЗМУ ПОЛІШУКАМ.
Відповісти
І сайт у них не працює:
http://www.ap.volyn.ua/info/service/byservicescope-1266/2843/details
Відповісти
Останні новини
Черги у луцькому ЦНАПі: штучний ажіотаж чи безпорадність чиновників. ФОТО
10 лютий, 2016, 13:26