Патрульна поліція м. Луцька охороняє членів атестаційних комісій у зв'язку з побиттям двох активістів

Патрульна поліція м. Луцька охороняє членів атестаційних комісій у зв'язку з побиттям двох активістів
У зв’язку з побиттям активістів Сергія Чурікова та Богдана Климчука, який також є членом атестаційної комісії з переатестації працівників МВС, патрульна поліція взяла під охорону всіх інших членів атестаційних комісій та зараз супроводжує їх додому.

Про це повідомляє пресс-служба поліції м. Луцька у мережі Facebook.

Богдан Климчук одразу ж після нападу на нього зателефонував в Управління патрульної поліції. На місце прибув екіпаж патрульних, який разом з потерпілим працював на прилеглій території, щоб виявити зловмисників. Через 10 хвилин з’явилось повідомлення, що напали на Сергія Чурікова.

Начальник управління Антон Цюцюра разом зі своїм заступником Романом Буховцем, а також командиром батальйону Олександром Вовченком і його заступником Ярославом Арцішевським відразу взяли під охорону членів атестаційних комісій Марію Доманську, Ірину Мусій, Олександра Ніколайчука та всіх супроводили додому.

Особовому складу було доручено охороняти та супроводжувати додому і інших членів атестаційних комісій.

Обставини інцидентів з’ясовують правоохоронці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І скільки часу їх охоронятимуть? Поки засідатиме комісія? А далі все за логікою?
Відповісти
а чого ви очікували? викидати копняком людей на вулицю, а вам за це мають аплодувати! Ось і вам відповідь: знали куди йшли, оцінку вам дадуть як трійці НКВС будьте готові до цього!
Відповісти
Що значить викидати?
Не підходить до нових реалій життя - то все рівно продовжувати зберігати гнилу систему?
Відповісти
Пані гриць, як ти за 15 хвилин вирішуєш судьби людей, влаштовуєш знущання та задоволення власних неповноцінностей відносно міліції?
Відповісти
Блін,а що ми маємо всі далі терпіти вашу рекетню та рейдепство????С-ки через вас нещасних сьогодні лише у Луцьку є???!!!!Вас в СІЗО треба,як мінімум,а не на вулицю.Ви моліться,що не на зону Вашу ж вас відрправляють.В Харків би вас нелюди!!!!
Відповісти
Нарешті! Таємне минулих міліціонерів стає ЯВНИМ. Серед них є чимало звичайних бандюків. Від них страждає суспільство і невинні люди. Оновлення повинне бути, інакше продовжуватиметься розвиток старих гріхів. Потрібно усіх злочинців знайти і по-справжньому покарати. Непокаране зло, як нелікована ракова пухлина - ЗРОСТАЄ!
Відповісти
а коли ті ж активісти бють і знущаються з людей оправдовуючись бездумними гаслами ви їм аплодуєте забуваючи що насильство породжує насильство і рано чи пізно його хвиля дійде і до вас
Відповісти
ахах які ви смішні. саме зло то залишається у вигляді начальників :)
Відповісти
Всіх міліціонерів звільнити, на іх місце поставити активістів, хай працюють, через місяць іх роботи народ побачить хто вони є насправді. Активісти такі правильні, а чому ніхто з них не іде працювати, а по комісіях, мітингах. Активіст піди попрацюй, банду розшукай доведи іі злочини, справу в суд передай, тому і виходить , говорити не мішки кидати.
Відповісти
ой ми вже побачили роботу активістів :) кожен думає, як заробити ! хай Бог милує та не доводить! Колись були бандуки -рекіт , а зараз активісти-бандюки!
Відповісти
Це початок. Після амністії вийде куча зечні, які будуть брати на гоп стоп просто в підїздах. Старі оперативники, яких позвільняли ці гів....ки, з часом знайдуть собі роботу. А от чи захистять вас недоучені пацани, яких ви залишили працювати - це питання. Скоріше всього, вони теж повтікають з роботи. А що далі?
Відповісти
Візьміть луцький мв карний розшук, проаналізуйте хто скільки років робить, процентів 70 це по року до року. Що вони можуть в луцьку зробити. Колись в розшук не брали тих хто три роки не проробив в міліціі. І так виходить з року в рік прийшов пацан поробив і шукає куда втікти з дурдома міськвідділу.
Відповісти
Якщо після прийняття того дурацкого закона на волю достроково вийдуть десятки тисяч засуджених в тому числі і за тяжкі злочини,вихід буде один:вечором на вулицю не виходити.А на рахунок побиття я думаю це піаркомпанія.Вот коли Х5 спалили це по взрослому,а то як в школі,хтоь комусь зарядив по фейсу.
Відповісти
Ти насилля провокуєш?Це не школа!!!Це люди які порядок мають гарантувати самі ж і попушують його!!!!
Відповісти
а ти вже мабуть маєш докази чи щеневмерликам вони не потрібні а може їх побили ті алкаші що вдень мітингували бо не поділились з ними чи з іншої причини
Відповісти
А мене цікавить одне - під час атестації всіх направляють на поліграф, а чи пройшли поліграф самі члени цих комісій? Тобто, а судді хто?
Ми бачимо певні прізвища, особи, їх називають громадськими активістами, але мені здається, в першу чергу для об"єктивності, треба перевірити на чесність саму комісію, цікавлять питання:
чи давали вони хабарі
чи брали вони хабарі
чи вирішували питання в обхід закону
чи лобіюють чиїсь інтереси під час роботи атестаційної комісії
і для прозорості дані поліграфа розмістити в вільному доступі у інтернеті, з коментарями поліграфолога, тоді ми побачимо, хто є хто.
а так - це звичайний фарс під прикриттям громадських організацій.
Відповісти
Гарна ініціатива, варта підтримки.
Цікаво, чи готові члени комісій добровільно пройти поліграф, щоб довести громадськості, що вони дійсно чесні та незаплямовані?
Щось сумніваюсь, що знайдеться хоч один доброволець...
Відповісти
Останні новини
Патрульна поліція м. Луцька охороняє членів атестаційних комісій у зв'язку з побиттям двох активістів
19 лютий, 2016, 05:59