На Волині відкрили новий клуб для настільного тенісу. ВІДЕО

На Волині відкрили новий клуб для настільного тенісу. ВІДЕО
Ковель претендує на звання столиці настільного тенісу Волині.
Ще одним кроком у цьому напрямку стало відкриття ігрового залу міського тенісного клубу.

До занять спортом тут будуть залучати як дітей, так і дорослих, - повідомляється на сайті Телевізійний Центр Ковель.

Один із захаращених шкільних підвалів у Ковелі перетворили на сучасний тенісний зал. На реконструкцію приміщення виділили гроші з міського бюджету. Також допомогли чисельні спонсори та самі спортсмени. Тепер до послуг майстрів малої ракетки — сучасний тенісний інвентар, просторий ігровий зал, роздягальні та душові кімнати.

“Найпопулярніший вид спорту — це теніс. Тому, що тільки в одному Китаї ним займаються близько 300 млн. людей. В Ковелі все тільки починається... А зараз ми хочемо зробити, щоб був професійний настільний теніс, як є в Луцьку. Секція буде працювати не тільки для ЗОШ №3, а й для всього міста Ковеля... До 18 години будуть тренуватися діти, а далі — дорослі...”, - каже президент тенісного клубу м.Ковеля Олег Шевчук.

З відкриттям ще одного сучасного спортивного об'єкта у Ковелі присутніх привітав міський голова Олег Кіндер. Разом з учнем спеціалізованої ЗОШ №3 Іваном Середюком він розіграв і першу подачу за тенісним столом у новому залі. Ковельчан привітав і голова обласної федерації настільного тенісу Валерій Панчук.

“У міської влади на сьогоднішній день є дуже багато різних проблем. Але вони зробили це для дітей, для міста Ковеля, щоб у місті розвивався настільний теніс. Це буде великий приклад для всієї Волинської області, що з міста Ковеля ми почали такий великий наступ для розвитку настільного тенісу. І - саме головне, щоб цей зал ніколи не закривався для дітей міста Ковеля”, - говорить голова федерації настільного тенісу Волині Валерій Панчук.

Ігрові можливості нового залу першими випробували не лише діти, а й досвідчені майстри настільного тенісу.

"В ті часи, коли ми починали, таких умов для занять у нас неи було. Тому мені дуже приємно бути присутніс при відкритті цього залу. І, дивлячись на такі умови, треба, щоб багато дітей приходили в цей зал, грали і показували результати. Тому що зараз у Ковелі вже розвиток настільного тенісу вийшов на новий рівень. І мені дуже приємно, що такі спортивні події відбуваються в Ковелі”, - каже майстер спорту (м.Луцьк) Дмитро Вахта.

“З дітьми пограєш — і думаєш, що сам молодий, не заглядаючи в паспорт. Добре, коли така можливість ще є. З таким задоволенням приїжджаєш і дивишся, що щось будується для наших дітей. Тай для батьків, ветеранів. І завжди воно добре, коли діти на вулиці бігають, на стадіоні. Грають в футбол, теніс... Це воно добре для розвитку дітей.”, - ділиться враженнями ветеран настільного тенісу Олександр Медведєв.

Заняття у новому залі організують так, щоб пограти в улюблену гру могли як дорослі, так і діти. У тенісному клубі сподіваються, що відкриття спеціалізованого залу значно збільшить число прихильників настільного тенісу не лише у Ковелі, а й по всій області.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класс!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині відкрили новий клуб для настільного тенісу. ВІДЕО
16 березень, 2016, 10:26