У Луцьку розпочався 25-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів — 2016». ФОТО

У Луцьку розпочався 25-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів — 2016». ФОТО
З 15 до 19 березня на базі Луцького педагогічного колежду відбувається 25-й Всеукраїнський волейбольний турнір “Волинь зустрічає друзів — 2016”.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Участь у змаганнях беруть жіночі команди вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Цьогоріч на змагання приїхали близько 80 учасників у складі восьми команд з Івано-Франківщини, Львівщини, Вінничини, Житомирщини, Буковини та Волині.











І от сьогодні відбулося урочисте відкриття змагань. Привітати гостей у Луцьку прийшли заступник голови Волинської обласної ради Роман Карпюк, Луцький міський голова Микола Романюк та його заступник Андрій Киця, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець та інші.











Директор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук пригадав історію становлення цього всеукраїнського волейбольного турніру. Він зауважив, що щороку у стінах закладу раді приймати юних волейболісток. Петро Бойчук подякував усім, хто протягом 25 років робив усе, щоб цей турнір відбувався на належному рівні.

Привітав учасників змагань у Луцьку й міський голова Микола Романюк. “Приємно сьогодні перебувати тут. Я не вперше відвідую цей волейбольний турнір. Радий, що у нашому місті відбуваються такі змагання і до нас приїзджає багато спортсменів. Такі змагання сприяють об'єднанню. Хочу подякувати усім, хто розпочинав цей турнір та проводить його цьогоріч у 25-те. Бажаю спортсменам перемог. Розумію, що чемпіоном стане лише одна команда. Однак, переможе дружба. Бажаю гарних стартів”, - наголосив він.









Під час урочистостей присутні виконали Державний Гімн України та хвилиною мовчання вшанували загиблих учасників АТО, які загинули, захищаючи незалежність та тетриторіальну цілісність України, серед яких є й випускники Луцького педагогічного коледжу.













Також для гостей підготували кілька художніх номерів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку розпочався 25-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів — 2016». ФОТО
16 березень, 2016, 21:34