Луцька маршрутка збила дітей. ОНОВЛЕНО

Луцька маршрутка збила дітей. ОНОВЛЕНО
Сьогодні, 22 березня, о 12:15 на перехресті вулиць Відродження та Ветеранів маршрутка №9 наїхала на трьох дітей.

Водій маршрутки проїхав на червоне світло та збив дітей, які саме переходили дорогу на пішохідному переході. Діти зі школи №22, учні 1-го та 2-го класу, отримали пошкодження різних ступенів тяжкості та госпіталізовані в обласну дитячу лікарню.

Водій перебуває в Луцькому міськвідділі поліції, де проводяться слідчі дії за фактом пригоди.

Начальник Луцького міськвідділу поліції Олег Кічук взяв цю справу під особистий контроль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 58
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маршрутчики шакали на них немає вправи
Відповісти
Дай Бог тобі ще попрацювати маршрутчиком!
Щоб ти відчув як це!
Відповісти
А чим погано? Тяжко в хазяйвів красти гроші?
Відповісти
Дай Бог тобі своїх дітей відправити під таку маршрутку. Ду р @.
Відповісти
Лесюнічька а ти попробуй отам в кінці рівненської
Відповісти
Мабуть, здачу давав тим часом... Коли підвищували ціни на проїзд, обіцяли кондукторів, а як був совок, так і залишився... Замість на дорогу дивитися, водії гроші рахують.
Відповісти
Пішохід, ти сам шакал. Водія не захищаю, виновний. Але ,ПІШОХІД , маршрутчики не шакали. Такі ж як і всі.
Відповісти
Маршрутчики майже всі шакали.
Відповісти
Є й нормальні, чемні ,завжди в сорочці.
Відповісти
Дітей травмованих шкода... Навчили їх переходити дорогу на переході, на зелене світло, але не навчили дивитись, чи не їде на червоне світло, прямо на них якийсь козел!
Відповісти
бо барани.Скільки разів казати:зробіть,як поляки -проїзний(місячний - одна ціна,купуєте у кіоску - інша,купуєте у водія - 30 гр.)І забудете про дтп. Але- барани рулять.
Відповісти
Щоб зробити проїздний потрібно зоб держава викупила всі маршрути, зробила єдиний стандарт, в нашій країні це пока не реально .....
Відповісти
По-ходи ви не шакал, ви олень. Хоча, олені не вміють писати, тому і не напишуть такого під новиною про збитих ДІТЕЙ. Маршрутчики мають відповідати за людей, який возять і завдяки яким їдять. І якщо якесь б***дло з камня-каширського приїхало до Луцька та влаштувалось водієм маршрутки - воно повинно дізнатися, що то за білі полоски намальвані на асфальті, що то за вогники горять над тими полосками і для чого вони призначені.
Відповісти
Тобі Marusya і правда треба оленів в звіринцю навчати писати. З Каменя - Каширського правильно, полоса - це смуга.
Відповісти
Добре, що ви знаєте, що "полоса - це смуга". Ще б користуватись нею навчились ціни б вам не було.
Відповісти
І взагалі, перш ніж тикати підписалася б, "Луцик", чи "Луцичка", чи як там тебе, розумнице анонімна.
Відповісти
Не вмієш їздити, то йди викладай філологію розумнику. Оце рівень наших маршрутчиків...
Відповісти
Дослів ми всі вміємо придертись.
Відповісти
Маруся, а що в К-Каширському живе бидло? Моя думка, що люди скрізь однакові. А щодо Каменя-Каширського-то той пан Гунчик голова ОДА з Каменя-Каширського, пан Токарчук завідувач пологового і найкращий лікар з К-Каширського, половина суддів в Апеляційному судді- з К-Каширського. Маруся, мені шкода таких як ти і це біда нашого суспільства.
Відповісти
Гунчик найкращий голова, токарчук найкращий лікар, половина суддів апелаційного суду, наглі водії і все, що такі як ти наскакали собі на майдані це і є біда нашого суспільства. Себе пошкодуй "пан гунчик" хахаха)))))
Відповісти
Задовбали!
Відповісти
Полішуки у нас "Пани", а не бидло... Ще й он гунчика пригадали... Господи! Оце ми здихались, але тепер від нього страждає вся Волинь. ПРОБАЧТЕ НАМ ВОЛИНЯНИ!!! ЗГАДУЮ ЙОГО ТО АЖЖ ТРУСИТЬ...
Відповісти
Пф) Полішук намалювався
Відповісти
Пан Токарчук це не доктор,це пiдприемець,i мiсто йому в Камiнь Каширську.iтаких не присилайте будь-ласка!!!!!
Відповісти
З вашого допису можна подумати, що водії маршруток їдять людей)))
Відповісти
Коли на тебе наїдуть, так що зуби повипадають, ти теж зможеш посміхатися тільки оцими ")))"
Відповісти
посадити скотину на 15 років, то може вивчить ПДР
Відповісти
Водій 9,хороша людина,відповідальна людина,він професійний водій..Шкода,канєшно дітей..тай він має великі не приємності...Одним словом - біда...Дай Бог щоб все було добре...
Відповісти
Всі ми ходимо під одним Богом.І ніхто незнає,що де кого чекає...
Відповісти
як професійний водій може наїхати на дітей, на червоне світло, на переході? до одного місця його неприємності,хай молиться щоб діти виздоровіли.
Відповісти
Звичайно не можна усіх під одну гребінку рівняти, але не раз і не два доводилося брати участь (будучи пасажиром) у "водійських перегонах", "пролітати" перехрестя на червоне світло тощо. Реєструємо петицію про те, щоб у кожне маршрутне таксі посадити по кондуктору?
Відповісти
Підтверджую ваші слова: водії маршруток часто однією рукою кермують, другою дають решту, одним оком дивляться на дорогу, другим в салон, чи всі заплатили. От і результат. Наша міська влада НЕЗДАРНА і НЕЗДАТНА увести елктронну оплату за проїзд. Водій повинен бути водієм, а не кондуктором.
Відповісти
Ви забули, що в той же час ще й говорять по телефону....
Відповісти
петицію зареєструвала на сайті електронних петицій м.Луцька, зараз на модерації.Заходимо, підтримуємо, кому не байдуже
Відповісти
Повага, Наталі! Поки грім не грохне - українець не перехреститься. І взагалі, для чого потрібне жовте світло на світлофорі? Правильно, щоб додати газу і швидше проїхати перехід на щойно запалене червоне світло. Так всі круті водії роблять, бо Україна - не Європа
Відповісти
Як всі заговорили що маршрутчики порушують.Памятаю коли зупиняв маршрутку за порушення пдр то 80 відсотків пасажирів виходило та могли патрульку перекинути, а наглість в маршрутчиків появилась дякуючи пасжирам які їх захищали.
Відповісти
Маршрутчика обовязково посадити , на максимкм з позбавлення прав також на максимум і забороною на все життя водіння занального транспорту. А також перевірку на перевізника, і штрафні санкції.
Відповісти
Коли на халявку йідете тоді не кричите а як когось закопать так всі мастаки а ніхто не думає що це через вас це трапилось бо як заходим в маршрутку то на задні двері потім через когось передаєм гроші бо самому важко до водія підійти а потім репетуєм де здача.Ці люди вас кожен день доставляють додоми роботи і ще й вислуховують бурду всяку майте повагу до цих людей та не тільки до маршрутчиків один одного поважайте подивіться як ви один на одного пишите готові один одного загризти а питається за що ви подиаіться на циган чи азер.тільки когось зачепи зразу куча злітається на допомогу а ми моя хата з краю аби не мене.Маршрутчик поспівчувайте йому і батькам дітей я розумію що але
Відповісти
Вчителі зобов'язані переводити дітей через проїзну частину це поперше а по друге мають бути чергові на світлофорі стрших класів це вина школи і нашої поліції впершу чергу вони дбайливо до цього ставляця так само як вчителі .
Неповірю щомаршрудчік винен я сам водій і неодноразово там проїджаю і бачу як учні перебігають на заборонений світлофор. Такщо ви всі задумайтесь чому діти а не дорослі? Тим паче житлова зона....
Відповісти
Я сам водій і маю значний стаж керування транспортним засобом, але в цьому випадку водій маршрутки винен на всі 100%, хто б і як йог не захищав(щось або хтось відволік же його). Всі ми люди і з кожним може таке трапитись, але боляче те, що постраждали малі діти, яких ми змалечку вчимо переходити вулицю тільки на пішохідному переході і тільки на зелене світло. А вчителі тут ні при чому: у вихідні дні та на канікулах біля кожного переходу вчителя не поставиш.Прекрасна ідея з петицією, але на мій погляд закінчиться як завжди з новаціями в Державі:посадять в кожен автомобіль кондуктора, звичайно при цьому ж піднявши тариф, через два-три місяці кондуктори зникнуть а нові тарифи залишаться
Відповісти
Хто шукає,той знайде.хто прагне змін,той щось намагається зробити, а не жити по принципу "а для чого? всеодно все буде погано,бо всі навколо неправильні, тільки не я".
Відповісти
Петицію треба про зменшення кількості маршруток в місті,тоді і гонок небуде.А як додати кондуктора то вартість квитка буде мінімум 5 грн.
Відповісти
Мова йде про те, що водій не повинен відволікатися від дороги, рахуючи пасажирів,віддаючи решту, вчитуючись в посвідчення...це робота кондуктора
Відповісти
Дуже інтелектуальна бесіда! Таке враження, ніби читаю коментарі на "Лайфньюс"
Відповісти
напевно єдиний 100% тверезий комент
Відповісти
А це до чого? Ви, напевне, звикли під вигаданими іменами тихцем крити матами всіх і вся, неважливо,хто є об'єктом для нападок? Так знайте, що Україна має багато розумних і толкових людей і за ними майбутнє України, а не за тими хто в барі нажереться як свиня (вибачте) і до хрипоти доказує, що він більше любить Україну, тому що найголосніше із всіх присутніх крикнув "Слава Україні!". Соромно за таких людей.
Відповісти
Народ! Ви подивіться на себе в дзеркало і задайте запитання: чи вживу ви б отак кидались друг на друга?
Так, трапилась біда. Але ж це життя!
Пішохідний перехід ще не означає безпеку, так само як ті, хто вчаться навідмінно - по закінченню стануть мільйонерами.
Це прогалина батьків, які не навчили дітей бути уважними на дорозі, навіть коли зелене світло для пішоходів. Як то кажуть "пішохід завжди правий, але не завжди живий". Краще помоліться, шоб для дітей все обійшлось
Відповісти
Оплата при вході поки стоіть, зібрав гроші поіхав...
Відповісти
Немає контроля з боку відповідних відділів міської ради. Хай поїздять в маршрутках, то буде більше порядку.
Відповісти
ДТП з участю громадського транспорту просто так не відбувається, в кожному конкретному випадку існує ланцюжок подій, що приводить в підсумку до трагедії. Іншими словами, результат дії системи по забезпеченню безпечного перевезення пасажирів вилився в жахливе ДТП з наїздом на дітей, при цьому небезпеці піддалися як пасажири які були на той в час в маршрутці та безпосередньо діти, які здійснювали перехід вулиці на дозволяючий сигнал світлофора. Розглянем людський фактор – водій безпосередній виконавець цієї трагічної ситуації, однозначно очевидно що проїхати на червоне (жовте) світло це звичайне явище для маршрутчиків, як і “підрізати” чи “вискочити як олень” від зупинки та ще багато різних піруетів під час руху. Сміття, яке залишають після себе маршрутчики на кінцевих зупинках, ще одна суттєва причина, від якої відштовхуємся, те що робиться на кінцевій зупинці зі сміттям повторюється вже в салоні, це радіо, мобільний телефон, не на кожній зупинці зупинка, хай пасажири кричать де їм виходити, а раз проїхава зупинку то вже можна огризатися на зауваження від пасажирів, і так круг за кругом, день у день. Чи має один водій нести відповідальність в даній ДТП? Хто той, що стоїть за водієм вище, який своїми діями привів до трагедії? Власник, зі своєю жадібністю до заробітку? Чиновник з вродженою корумпованістю який дав життя цій системі кожноденних порушень? І першу міру покарання мають отримати ті що вище!!!
Відповісти
а ще вчора водій 47 маршрутки не дочекався поки дитина вийде і рушив. дитина випала і перелякалась.
Відповісти
Та в новинах жах.не водiй а пiлоти.позбавляти прав пожиттево.ходiть пiшки.це стосуеться тих хто порушуе
Відповісти
Водії тройлебусів і маршруток самі наглі....
Відповісти
а мажори, для яких люди це ніщо, які носяться по місту як скаженні, то це не наглі?
Відповісти
А тут не про мажорів мова і стріли не переводьте.
Відповісти
Правда
Відповісти
саме цікаво що водії тролейбусів відгороджені від набридливих пасажирів і при цьому в салоні є кондуктор, так вони мабуть від нудьги як не музику врубають то дружаріків до себе в кабіну пускають самі ж себе відволікаючи від дорогі, тому мені здається що кондуктор в маршрутці це для водія буде або сабутильник або чисто пагаваріть!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцька маршрутка збила дітей. ОНОВЛЕНО
22 березень, 2016, 16:01