Протистояння у Волинській «Батьківщини»: хтось чекає на рішення Києва, а хтось святкує новосілля

Протистояння у Волинській «Батьківщини»: хтось чекає на рішення Києва, а хтось святкує новосілля
Протистояння в обласній організації ВО «Батьківщина» триває.

Нагадаємо, що протягом однієї доби Василя Столяра було призначено головою фракції цієї політ сили в обласній раді, і за пару годин виключено з лав партії.

Сьогодні подаємо обидві сторони конфлікту. Дослівно, без змін.

Олег Кіндер:

«Є момент партійної дисципліни. Ми сьогодні стоїмо на порозі перевиборів до Верховної Ради, і перевибори по відкритих списках. і так само піклуємося за чистоту списків.

Порушена процедура обрання голови фракції і порушені норми статуту нашої політичної сили і порушене положення обрання голови фракції в обласній раді.

Були зроблені партійні оргвисновки. І чому така жорстка була позиція в рішенні бюро в частині депутата обласної ради Столяра і інший момент в частині заступника голови обласної ради від нашої політичної сили Карпюка Романа Петровича. Є рішення політичної президії партії, яке свідчить: «відмовити Столяру у призначенні головою фракції в обласній раді… призначити виконувачем обов’язків Валентину Касарду, яка була орана на перших зборах керівником фракції, від фракції було подання в обласній раді.

Політична сила зробила жорстку оцінку невиконання статутних норм партії і виключивши Столяра з лав партії. Зрозуміло, що автоматично не будучи в партії, він не може бути керівником фракції».

Роман Карпюк:

«Буде ще засідання Контрольно-ревізійної комісії партії! Ні я, ні Столяр не порушили жодного пункту ні статуту партії,ні положень «Про фракцію». А Кіндер подав усю інформацію з своїм трактуванням: і на засідання Бюро, і в Київ. До КРК рано ще щось говорити. Ми свою позицію будемо відстоювати».

Наразі Василь Столяр і Роман Карпюк чекають на рішення комісії з Києва. Решта старійшин партії, на чолі з Олегом Кіндером, обживають новий офіс, планують інші кадрові призначення та активізувати роботу громадських приймалень та готові до співпраці із журналістами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
секту БЮТ взагалі повинні заборонити ,як комуняк, за співпрацю з путлєровською хунтою.
Відповісти
Пора тобі, дідо, квіти садити і за вазонами доглядати, якщо ти ще комуністів боїшся.
Відповісти
Голодомор, репресії, переслідування вбивства всі нормальні люди бояться. КПСС та БЮТ -близнюки.
Відповісти
Кіндер навіть уяви не має про положення про фракцію, депутати абсолютно нічого не порушили. Єдина їх помилка, що думали,що партія БЮТ є демократичною партією, а не сектою Кіндера.
Відповісти
Хамелеони!!! Як ви усі осточортіли коли ви поздихаєте
Відповісти
Урфин Джюс рветься до влади, та прибирає ймовірних конкурентів.
Відповісти
Нічого дівного, там весь БЮТ і Свобода в облраді стали під "крило" УКРОПу і що Карпюк, що Пірожик - виконують вказівки "керівника"!
Відповісти
ідеали Майдану який всіх очищає, невже є ще несвідомі, ганьба, як ще нам довго стрибати до еуропи, хоча вся надія на Голандію
Відповісти
Якісь дурнуваті "дідовські" коментарі.Не БЮТ,а "Батьківщина",звідки взялись в ній Столяр ,Слабенко-ще треба вияснити,що це була за "комбінація" та з чиєї подачі.Цей раздрай був неминучий із-за появи подібних.З самого початку БЮТ,а потім "Батьківщини" ми були дружною командою всі попередні чотири каденції і стійко тримали партійну позицію.Тому треба розібратись ,бо все це "дурно" пахне.
Відповісти
Останні новини
Протистояння у Волинській «Батьківщини»: хтось чекає на рішення Києва, а хтось святкує новосілля
16 квітень, 2016, 12:52