На Волині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху. ФОТО

На Волині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху. ФОТО
З 16 по 22 травня у Волинській області проводитимуть тиждень безпеки дорожнього руху.

З цього приводу сьогодні в Головному управлінні Національної поліції відбувся брифінг за участю начальника сектора управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Віктора Главічки, інспектора сектора ювенальної превенції цього ж управління Валерія Вавілова та інспектора патрульної поліції управління патрульної поліції в м. Луцьк Олександра Лісінського, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.





Тиждень безпеки дорожнього руху проводять з метою об'єднання зусиль державних органів, громадських організацій та усього суспільства на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та пропаганду важливості дотримання правил дорожнього руху.





«В області відзначається ріст дорожньо-транспортних пригод. За останніх чотири місяці на Волині обліковано 282 транспортні пригоди з потерпілими, а це ріст майже на 70% проти минулорічного. Впродовж тижня заплановано провести цільові профілактичні заходи, які матимуть мету – дисциплінувати учасників дорожнього руху, як водіїв так пішоходів, котрі порушують Правила дорожнього руху, зменшити кількість загиблих та травмованих на дорогах», - про це повідомив начальник сектора управління превентивної діяльності ГУНП у Волинській області Віктор Главічка.

Основне завдання тижня безпеки дорожнього руху – нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.

«Насамперед, працівники поліції будуть націлені на виявлення та припинення грубих порушень, які призводять до скоєння дорожньо-транспортних пригод. Це керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння, виїзд на смугу зустрічного руху та порушення правил проїзду залізничних колій», - повідомив інспектор патрульної поліції управління патрульної поліції в м. Луцьк Олександр Лісінський.

Інспектори та вчителі проводитимуть у навчальних закладах уроки з безпеки дорожнього руху, щоб навчити дітей правильної поведінки, застерегти від біди та не допустити дорожньо-транспортного травматизму з участю неповнолітніх.

«Батькам важливо пам’ятати, що безпека їх дітей залежить від них. Не варто лінуватися нагадати синам і донькам основні правила безпечної поведінки на дорозі. І, звичайно, дотримуватись цих правил потрібно самим батькам, адже найліпше навчання – це особистий приклад правильної поведінки. Поліцейські вкотре звертаються до водіїв з проханням бути особливо уважним до маленьких учасників дорожнього руху», – наголосив інспектор сектору ювенальної превенції в області Валерій Вавілов.

Після брифінгу співробітники Головного управління Національної поліції в області та управління патрульної поліції в місті Луцьк взяли участь в акції: «Здай кров – врятуй життя». Вони стали донорами крові для постраждалих в дорожньо-транспортних пригодах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За останніх чотири місяці на Волині обліковано 282 транспортні пригоди з потерпілими, а це ріст майже на 70% проти минулорічного. "

Коли коли там "нова" "поліція" з'явилась? )))))
Відповісти
з новою поліцією пішов ріст, а ще скільки дтп за участю нової П не обліковано???
Відповісти
Останні новини
На Волині розпочався тиждень безпеки дорожнього руху. ФОТО
16 травень, 2016, 21:49