Продаж квартири злісного боржника за комуналку дав результат, - Яковлев

Продаж квартири злісного боржника за комуналку дав результат, - Яковлев
Нещодавно у Луцьку продали квартиру, власник якої заборгував кругленьку суму за комунальні послуги.

Це дало свої результати, - переконаний перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

«Я розумію, що є різні ситуації. Проте, після того, як продали квартиру боржника, в наступному місяці рівень погашення заборгованості за комунальні платежі зріс на 220%. Це означає, що в людей є гроші. Вони просто не платять», - переконаний чиновник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
єє..чому ж не має... беруть кредити ... продають золоті прикраси..щоб заплатити ті офігені тарифи.... хто ж каже що не має...
Відповісти
Люди прошу Вас віддайте нам всі свої гроші!!!!!

P.S. нам немає що розкрадати
Відповісти
да є але в кого ..всю зарплату заплатять і сидять голодні і купити нічого ..хіба це життя !
Відповісти
ЯКИЙ ТОЙ ЯКОВЛЕВ ТОРМОЗ. ДЕ У ЛЮДЕЙ Є ГРОШІ? Це у ного є гроші а совісті ну не грама
Відповісти
Оце за таких ми проголосували. А той сувок Яковле таке молоде а таке противне невиховане хіа так поводяться з людьми. Хіба хтось може заробити у тому луцьку на завод хай би яковлев пішов і робив по змінах!!!! А романюк вже на люди мабуть не показується бо що він буде звітувати перед людьми що він робить для лучан ?????????????????????????????
Відповісти
Влада хоче останні заощадження в людей забрати що приховали на не доведи боже як хто захворіє бо ж влада не допоможе а тяне і тяне з людей. ГНАТИ таку владу яка людей поставила на коліна!! Слізми обмиються ваші дітки і внучки за прокльони людей і за таке життя яке ви створили для людей. ДАй боже витримки всім хорошим людям і дай їм здоров"я бо при цій владі ой як важко так ще не було буде що онукам розказати які при владі були . Самі обжираються зажираються а з людей бідних до трусів аби заплатив і голий ходив і не снідав а йшов голим вже на роботу. ПРИКРО
Відповісти
Перестаньте вже нити, працюйте краще, включайте мізки. Не забувайте приказку - хто хоче, той шукає можливість, а хто не хоче - шукає причину
Відповісти
не нийте, працюйте- і нема відповіді, де можна заробити?
Відповісти
Бо треба кожного носом тикнути, де робота, люди ліниві, нічого самі не хочуть робити, тільки весь час жаліються, перед виборами треба мозги включати. За кого голосуєте так і живете. Правильно сказано, бідні бо дурні
Відповісти
ТАк,є і частина лінивих, але скільки працьовитих і чесних людей!!Що не кажіть, та якщо чесно працювати в нашій країні, то на більш-менш комфортне життя заробити ох дуже важко. Не на*беш - не проживеш як кажуть у народі.
Я рада за вас, що ви знайшли своє місце, яке приносить Вам кошти, на які вам добре жити. Нити не хочеться, але як задумуєшся, скільки люди працюють, як фізично так і розумово, а всерівно з тими цінами думаєш, де то ще взяти. Треба знайти де жити, за комунальні заплатити, дітей нагодувати, віддати їх на гурток, вчити їх англійської і ще тисячу потреб для нормального функціонування життя..
Не бути ж всім айтішніками чи депутатами, а доброго життя хочеться більшості..
Відповісти
сколько можно ныть ??? дети сейчас сильно дорого обходятся !! не в силах прокормить НЕ РОЖАЙТЕ !!!! каждая третья девка с ребёнком и без мужа потому что разведённая ... я бы вам вообще всем поставил внутриматочную спираль !!!! нарожают а потом ноют что мол нету за что детей одеть обуть и прокормить и сидят они без мужа потому что им не нравится что мол он был такой сякой ... вы на себя посмотрите ...
Відповісти
Ці чиновники не розуміють, що не на часі це робити! Рівень життя знизився в 4 рази після революції гідності. Напруга в суспільстві зростає, а Яковлєві їдуть відпочивати за кордон!!!
Відповісти
на месте Яковлева поступил аналогично ... из-за таких должинков отключают всему городу воду тепло и т.д. Как говориться в пословице семеро одного не ждут !!! так и сейчас нужно поступать с такими гадами которые не платят за комуналку по 2 года ..
Відповісти
Тот кто не имеет субсидию, платит за тех кто имеет,по этому такие драконовские тарифы. Мои знакомые платят по сто грн, потому что у них зарплаты в конверте,и радуются, что в жизни так мало не платили, а я 1700. Где правда. По новым тарифам зимой я буду платить 3200, а они и дальше, чуть больше ста.деньги на субсидии берутся из бюджета, а в бюджет налоги платете Вы люди.
Відповісти
кто мешает оформить субсидию?
Відповісти
і правильно що продали якого милого хтось має платити за когось,а люди то тупі......
Відповісти
Юрій, то ви тупі, прийдуть до вас приватні виконавці, якщо не за ваші борги, то за боргі ваших родичів, що тоді співати будете????? Чи підете в суд, де суддів призначив призедент???
Відповісти
Люди, верховна зрада узаконила бандитів і коллекторів, які будуть за боргі відбирати ваші доходи, майно, домівки!!! На боці приватних виконавціб буде поліція і тоді вже нам нічого недопоможе!!!! Також хочуть примусово банкротити фізосіб, і якщо у боржника не вистачить майна то будуть забирати у родичів першоі лініі, а це батькі, діти,брати і сестри.ззаконопроект 2353а. Ми всі в страшній кабалі без прав. Украінцям потрібно вставати!!! Не за таке рабське існування ми боролись два роки тому!!!!
Відповісти
Яковлєв хоч тверезий був як таке говорив? А хто там розумний каже працюйте, то візьміть на такі посади як Яковлєв і і нші які протирають штани і язик має довгий і все
Відповісти
Во-во, саме проитрають Ганьба моклиці, який став по договарняку, а зараз отримує кошти з податків тих же пенсіонерів і яковлєв то же.
Відповісти
А де на роботі нормально платять ? Ген прокуратурі податковій митниці ? Вони ж там жиріють ресторани банька бабки
Відповісти
люди схаменіться!!! Ці борги створені не за рік і не за два, а за десятки років!!! Раніше тарифи не були такі високі, плати можна було. Чому одні можуть платити, а інші роблять з себе жертву???? Таких боржників не одноразово попереджають, просять, бігають, вимовляють шоб почали платити, вони ігнорують!!! І коли все доходить до радикальних дій,тоді починають братися за голову!!!
Відповісти
Шановна, ви мабуть думаете, що Бога за бороду схопили, а субсудія буде вічно. Трапитись може будь яка біда, не заплатите за опалювальний сезон і у вас помешкання відберудь. А такі як ви скажуть що так вам і треба і правильно. Хай держава яка нічого не дала, плодить бомжів,і калічить долі.Украінці заслуговують на таких правителів, яких мають.А закордоном не заплатив- відключили.
Відповісти
Ніхто і не говорить про людей в яких біда чи ще шось. Є люди, які свідомо не платять!
Відповісти
Коли приходять майно забирати, ніхто не дивиться, свідомо ви не платите, чі біда у вас сталась і гроші потрібні на життевонеобхідне. Попробуйте без субсидіі платити, будете знати, чи істи, чи,дітей вчити, одягати. А попереду здорощення майже удва рази і за двушку треба буде віддати 3000 тис. А вище пишуть про лінивих.
Відповісти
яковлев, то така гидота більше схожа на бегемота. така наволоч нами керує, при старій владі про таке не думали, А ЦЕ ВЛАДА ЛЮДЕЙ!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Продаж квартири злісного боржника за комуналку дав результат, - Яковлев
03 червень, 2016, 17:09