Результати роботи камер для фіксації порушень: за 6 годин штрафів на 3 мільйони

Результати роботи камер для фіксації порушень: за 6 годин штрафів на 3 мільйони
Зранку 4 липня у Києві та Одесі запустили пілотний проект роботи системи автоматичної фіксації порушень Правил дорожнього руху.

Про це у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

За 6 годин тестового режиму всього на 3 камерах відеофіксації зафіксовано порушень на суму штрафів близько 3 млн грн, - зазначив міністр.

Він зазначив, що вже незабаром буде працювати не пілот, і будуть нараховуватися не умовні штрафи а реальні – без участі поліцейського.

На першому етапі роботи системи будуть використовуватися дані, отримані з камер, встановлених в місті Києві (1 камера – вул. О. Теліги, 61) і Одесі (2 камери – транспортна розв'язка "Конюшиновий міст"). Всього ж по всій країні після тестування будуть встановлені тисячі камер.

Як виглядатиме відеофіксація порушень?

Камера фіксує перевищення швидкості, після чого інформація передається в центр обробки даних Національної поліції. Отримана інформація обробляється оператором-поліцейським з використанням наявних баз даних МВС. В результаті обробки виноситься електронна адміністративна постанова, яка в подальшому буде направлятися власнику транспортного засобу.

Власникам транспортних засобів з державною реєстрацією постанову відправлятиметься Укрпоштою. Щодо транспортних засобів з іноземною реєстрацією – Держприкордонслужбі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
геноцид українців продовжується, як не тарифами то тепер штрафами, все для "людей"... є чим гордитись 3 млн........
Відповісти
Таким васям як ти все не подобається. То кричите що ганяють на дорогах і штрафи мають бути стомільйон гривень, то вже вам "геноцид". Васі, пора визначитися що ви хочете.
P.S. Не порушуй ПДР і не буде тобі "геноциду".
Відповісти
Вася ,якщо ти купив права ,а правил і іздити не купив ,то ти потенційний убивця і тебе треба не штрафувати ,а садити до в*язниці .
Відповісти
Із трьох мільйонів державна виконавча служба стягне десь тисяч 200, інші "зависнуть". Підніміть звіти всіх органів які накладають адміністративні штрафи та санкції за останні три- чотири роки, ВИ ЗДИВУЄТЕСЬ СУМІ майже річний бюджет України. Але реально стягують на казначейські рахунки відсотків 5-8. Інші скасовують суди або просто відсутнє майно у боржника.
Відповісти
Порушив плати
Відповісти
Правила дорожнього руху треба дотримуватись. І штрафи мають бути. Ніякого геноциду тут нема. Просто треба навчитись їздити по правилам.
Відповісти
Потрібно ДАІ вертати
Відповісти
Ти не громада ,а колишній мусор ,який сидів в кущах з жезлом ,а я таких як ти ставив би до стінки .
Відповісти
Останні новини
Результати роботи камер для фіксації порушень: за 6 годин штрафів на 3 мільйони
04 липень, 2016, 20:22
ЄВРО-2016. Танці титанів
04 липень, 2016, 20:02