Молися, щоб до тебе прийшла тільки преса, ‒ волонтер до волинського чиновника

Молися, щоб до тебе прийшла тільки преса, ‒ волонтер до волинського чиновника
У Ковелі розгорівся скандал через перейменування вулиці на честь загиблого бійця Володимира Кияна. Під час засідання топонімічної комісії міської ради головний комунальник міста Олександр Балак зазначив, що не розуміє, «що такого» зробив боєць, аби на його честь називати вулицю.

Така позиція обурила побратимів військового та волонтерів, які обіцяють «красномовно розказати» про досягнення Володимира Кияна.

«На першому фото ‒ Володимир Киян. «Тайфун». Заступник командира 1 батальйону 80 бригади. Десантник і артилерист. Командир, на якого молилися підлеглі, до якого ходило за порадами вище командування і якого страшно боялися сєпари. Рік Вова обороняв Щастинську ТЕС. Вова мріяв про реформу української армії і виношував геніальні плани. По ночах йому снилися тіла його бійців, які він не зміг забрати з Металіста. А щоранку Вова сам собі нарізав бойові задачі. 3 вересня 2015 року під час виконання однієї з таких задач Тайфун загинув. Загинув, так і не встигнувши похрестити свого новонародженого сина», ‒ пише в себе на сторінці у Facebook Ольга Решетилова.

«На другому фото ‒ Олександр Балак. Начальник відділу комунального господарства м. Ковель, звідки родом Вова. Типовий провінційний чиновник без претензії на інтелект. На адресу Балака постійно летять звинувачення місцевої преси у занедбаності міста, але Балак продовжує нічого не робити на своїй посаді. По суті, Балак ніхто. Порожнє місце, яких в Україні сотні тисяч, але які витягують з наших кишень податки», ‒ коментує Решетилова світлину комунальника.

Головний комунальний Ковеля Олександр Балак
Головний комунальний Ковеля Олександр Балак


«Минулого тижня під час обговорення ковельською міськрадою питання перейменування вулиці Ватутіна на вулицю Володимира Кияна, Олександр Балак виступив проти. «Ну, був такий Киян, ну воював, ну загинув, і що він зробив такого визначного, щоб назвати вулицю його іменем?» ‒ сказав Балак. Дорогі колеги, волонтери, люди, які розуміють, «що такого» зробив Киян. Думаю, саме зараз настав зірковий час Балака. Про нього повинна дізнатися країна, щоб тисячам інших балаків, які засіли в кабінетах, ніколи, ні за яких обставин не прийшло в голову своїм поганим ротом оскверняти пам'ять загиблих на війні. Щоб більше ніколи нікому не прийшло в голову запитати «А що зробив Киян?» ‒ пише Ольга Решетилова.

«Балак, гнида, молися, щоб до тебе прийшла тільки преса, а не побратими Тайфуна! Бо у них точно більш красномовно вийде розказати, що такого зробив Киян», ‒ йдеться в дописі.

«Друзі, я закликаю до публічного осуду, до реакції журналістів і громадськості, але ні в якому разі не до насилля. Нехай нікому навіть в голову не приходять такі думки, бо Вова нам цього не пробачить», ‒ додає вона.

Головний комунальний Ковеля Олександр Балак
Головний комунальний Ковеля Олександр Балак

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сама типова офісна криса.... Сам то напевно всіх своїх повідмазував від мобілізації.
А з іншої сторони на перейменування вулиці потрібні кошти. А де їх взяти? Їх і так постійно не вистачає. Нехай волонтери теж допоможуть. Бо одне діло хотіти а інше діло могти.
Відповісти
Таких гнид у нас ще багато, які не можуть скласти собі ціну, їх треба обов"язково опускати..., щоб іншим не було повадно, для профілактики
Відповісти
Типова мордяка комуняки, він навіть не розуміє що в країні відбувається, йому жилось і живеться добре, іншої реакції від нього і не слід було чекати
Відповісти
треба трохи розширити світогляд чиновника відрядженням на передову на рік, а то засидівся він у теплих кабінетах на м'яких кріслах - мозок жирком заріс, допомога потрібна бідоласі, а не осуд
Відповісти
А мені цікаво чи були його родичі в ато .Напевно що ні томущо себе рахує царем м.Ковель і за всю рідню він все порішав, щоб нікого незабрали на війну. Перевірте , що він подав в деклараці і які має статки. Адже зарплата держслужбовця нетака й висока. Отоді він попуститься на землю.
Відповісти
Каструвати Гниду на площі привселюдно!!!!
Відповісти
Останні новини
Молися, щоб до тебе прийшла тільки преса, ‒ волонтер до волинського чиновника
10 листопад, 2016, 12:20