На Волині заявили про спроби підкупу виборців

На Волині заявили про спроби підкупу виборців
У Іваничівському районі напередодні виборів у трьох новостворених громадах – Поромівській, Павлівській, Литовезькій пропонують 200 гривень за голос на виборах за кандидатів від «Укроп».

Про це розповів ВолиньPost сільський голова Литовежа Іван Іванчук.

За його словами, по трьох громада нині ходять люди, які пропонують 200 гривень вже зараз та 300 гривень напередодні дня голосування - 11 та 18 грудня.

Як повідомляє один із місцевих депутатів на умовах анонімності, одного такого «агітатора» ставлять із розрахунку на близько 200 людей. Тих, хто погодився підтримати «Укроп», обліковують, щоб потім повторно «заохотити». При цьому орієнтуються на родичів та знайомих таких «сотників», які не зацікавлені у тому, щоб викривати схему.

Нагадаємо, під час виборів у окрузі №23 до Верховної Ради журналісти заявляли про схожу схему на підтримку кандидатки від «УКРОП» Ірини Констанкевич.

Натомість представник команди Ігоря Палиці та лідер фракції «Укроп» у Луцькій міській раді Ігор Поліщук заперечує можливість підкупу від їх імені. «Це виключено», - запевнив Поліщук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто б сумнівався, Палиця всю Волинь "засіяв" :) Мовчить і далі! О-то так і в Україні - купка править мільйонами!
Відповісти
треба так само як в одесі
Відповісти
треба назбирати на новий костюм...
Відповісти
малувато буде. Укропи купували людей на виборах у Маневицькому окрузі по 400 грн на душу. Якби наші органи зреагували і якби в нас було реальне покарання за підкуп та заборона діяльності благодійних фондів під час виборчої кампанії і будь-яка політична діяльність цих фондів - тоді не стала би Констанкевич нардепом. І УКРОПи в області не пройшли би навіть в обласну раду. УКРОП - то типова партія великого капіталу, які готові купить всьо що шевелиться. Така їх патріотична ідеологія укроповська)
Відповісти
Істинно сказано!
Відповісти
Там он ціле Дніпро "під" Коломою і нічого - не пікають навіть! :) То про що ми говоримо і що в нас за люди?! :)
Відповісти
На території Княгининівської сільської ради теж повним ходом платять по 200 гривень і збирають підписи (не відомо для чого)на підтримку Твердохліб(від Укропу)
Відповісти
А в Нас на Павлівці першим бігає Живчик, і теж пропонує дані кошти , великий меценат від УКРОПу! хоча і є членом партії БЮТ, обніщав дідо -- то днюху круту справив, і ще на хату добудувати йому не вистачає...
Відповісти
Останні новини
На Волині заявили про спроби підкупу виборців
22 листопад, 2016, 16:37
Як уникнути обману в таксі?*
22 листопад, 2016, 16:15