Українець-екстремал став зіркою інтернету. ВІДЕО

Українець-екстремал став зіркою інтернету. ВІДЕО
Київський екстремал Павло, який переховується під псевдонімом Mustang Wanted, став зіркою Європи та Сполучених Штатів: відеоролики із його небезпечними трюками набирають безліч переглядів.

Про це 13 жовтня повідомляє ТСН.

25-річний хлопець може балансувати на одній нозі на 100-метровій висоті, залізти на багатоповерхівку по газовій трубі, висіти над прірвою, тримаючись трьома пальцями, або підстрибнути на височезній вишці, щоб сфотографуватися в польоті.

Павло попереджає, щоб ніхто не намагався повторити його трюки, тому що вони дуже небезпечні та виконуються без страховки. Він самоучка, називає себе трейсером, а своє хобі – фріраном (це видовищне мистецтво пересування та подолання перешкод у складній міській місцевості). Павло запевняє, що його друзі разом із ним завжди в безпеці.

Екстремал стверджує, що нічого не боїться, навіть смерті: «Всі помирають, але не всі живуть так, як хочуть».

Про пригоди киянина писали на одному з найпопулярніших новинних сайтів у світі Yahoo! News: «Він змусить вас своїми незвичними вправами засоромитися ваших простих тренувань». А відео, де Павло збирається на пілон Пішоходного мосту, шокувало ведучих американського тележурналу Right This Minute, який транслює незвичні ролики в прямому ефірі. Під час перегляду американці зізналися, що в них спітніли долоні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я в шоці...!!!
Відповісти
Останні новини
Українець-екстремал став зіркою інтернету. ВІДЕО
13 жовтень, 2012, 16:39