Луцька молодь обмінювала обійми на посмішки. ФОТО

Луцька молодь обмінювала обійми на посмішки. ФОТО
На Театральному майдані Луцька 13 жовтня відбулася всеукраїнська акція вуличних обіймів «Free hugs».

Організатори заходу – учнівський парламент Луцька, громадська організація «Ми+», а також спілка громадських організацій «Молодіжна платформа».

Вуличні або вільні обійми – рух, який успішно поширюється у всьому світі. Тому, аби традиція вуличних обіймів не забувалася у Луцьку, організатори вирішили організувати флешмоб, під час якого усі бажаючі обіймалися на вулицях міста.

Аби флешмоб став цікавішим для учасників, організатори вирішили також додати різноманітності та зробити захід танцювальним, щоб під звуки музики охочі змогли обіймати один одного, тим самим поліпшуючи настрій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так мило, что кто-то пропагандировал нацизм, а теперь получается еще и вы...
Фотка с парнем в маске.
Відповісти
Нацизм до хлопця в масці ні до чого. Можливо вуса на масці ввели вас в оману. Це є так звані "анонімус" http://en.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(group)
Відповісти
Якщо ти вже заліз до інтернету, то можна було і не споживати перше, що кладуть до рота. Маска у хлопця на обличчі – це візитівка Гайя Фокса http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BE%D0%BA%D1%81,_%D0%93%D0%B0%D0%B9

Про маску забули на 400 років, доки сценаристи V for Vendetta (http://ru.wikipedia.org/wiki/V_%E2%80%94_%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%82_%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%82%D0%B0_(%D1%84%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BC)) не використали її у своєму фільмі і лише після цього маску привласнили американські анонімуси, після чого пройшло ще 5 років і вона прийшла в Україну. І так, першопочатково маска була символом нацизму.
Відповісти
Останні новини
Луцька молодь обмінювала обійми на посмішки. ФОТО
13 жовтень, 2012, 15:36