Кварцяний: Ми три роки живемо в очікуванні, що з нас знову знімуть очки

Кварцяний: Ми три роки живемо в очікуванні, що з нас знову знімуть очки
Головний тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний прокоментував результат матчу з полтавською "Ворсклою".

Нагадаємо, матч відбувся 10 грудня. Перемогу святкували полтавчани.

"Багато завдань, які ми ставили на гру, не були виконані. Сира, волога погода знизила бійцівські якості наших молодих футболістів. Хороший футболіст вміє грати на снігу, льоду і в болоті, в дощ або спеці, на хороших чи поганих газонах. М'яч слизький і при шести прийомах м'яча було п'ять втрат. На молодь зараз лягла велика відповідальність і багато хто вважав, що вже все вміють", - почав наставник лучан.

"Ми втрачали м'яч у простих ситуаціях. Чи не заслужили поразки, хоч Полтава і робила дуже серйозні чоловічі атаки. Коли вводив м'яч Непогодов, неправильно в першому таймі розташовувалися Мелінішін з Логиновим. Вони рідко грають у нас разом. В Одесі ми чекали атаки одеситів, а сьогодні слід було грати конструктивно, щось організовувати через півзахист. Мелінішін провалився, ніби його не було на полі. Випав Дудик. Без характеру зіграв. Жодного штрафного не заробив. І не лізе туди, боїться подряпину отримати. Так само Петров".

"Сьогодні позитивним моментом, хоча і з помилками, була гра Романюка. По-чоловічому проводив матч, сміливо йшов обігравати. Десь втрачав м'яч, пасу останнього ще немає, але претензії не можу йому висловити. У Дудика була задача наситити передачами двох нападників високих - Діденко і Петрова. дві передачі було за весь матч. у кожного стояло завдання по п'ять зробити, тоді б була ефективність. мемешев редван раїмович в першому таймі мав два моменти. Підніми м'яч, не бий лежачого захисника! Бігав Редван багато, але ще і інтелект потрібен".

"Ворскла була трохи зліше і результат закономірний. Я не очікував такої гри від своїх. Наші знітилися. Ми мали три-чотири моменти. Але ще й фарт треба мати. Ворскла потрапила в штангу і від неї добили, у нас Діденко потрапив, але ми не забили. Сімдесят відсотків гравців нашої команди ще повинні грати за дубль. Вони і так на рівні провели сезон. нас ніхто не відвозив так, щоб у нас не було будь-яких шансів. Я бачу у кількох гравців дуже хороший потенціал. Немає середньої лінії , тому Герасимюку самому там важко".

"Чекати серйозної гри від хлопців, які нестійкі психологічно, ще рано. Чепелюк непогано зіграв в Одесі, але захворів перед матчем. У Шабанова вчора на тренуванні схопила спина, чоловік Миха - коліно. Никитюк захворів. Ледве набираємо на кожен матч одинадцять. У Полтави також були кадрові проблеми, але ще не відомо, як би травмовані зіграли, бо молодь Ворскли дуже мотивованою була".

"В результаті у нас зараз дві перемоги і чотири нічиї. У нас 11-е місце, але я більше дивлюся на гру, а не на окуляри і місця. Розумні люди зрозуміють це. Я знаю, як ми працювали, як ми тренувалися. По великим рахунком плюсів більше. Особливо з огляду на ситуацію, в якій ми зараз опинилися. Це позитив. Ми так уже три роки живемо в очікуванні того, що з нас знову знімуть очки. Це позначається на всіх, впливає на роботу. Зараз результату немає, але наші гравці почнуть грати сильніше, я в цьому не сумніваюся", - підсумував Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ми з тобою.
Відповісти
Останні новини
Кварцяний: Ми три роки живемо в очікуванні, що з нас знову знімуть очки
11 грудень, 2016, 04:08