Невідомі відібрали у волонтерів газети «Хроніки Любарта» 800 примірників

Невідомі відібрали у волонтерів газети «Хроніки Любарта» 800 примірників
18 жовтня невідомі відібрали у волонтерів газети "Хроніки Любарта" близько 800 примірників тижневика, де містилися критичні публікації щодо кандидата у нардепи Ігоря Палиці.

Як розповів головний редактор видання Андрій Лучик, інцидент трапився 18 жовтня неподалік піцерії "Сан-Ремо", що на вулиці Кравчука у Луцьку. Двоє молодих чоловіків роздавали газету від 18 жовтня. Вони кидали видання у скриньки.

Як розповів Лучик, близько 19:30 до них підійшло 5-7 чоловіків 20-25 років та почали до них прискіпуватися: питати що вони роздають, говорити, що вони не мають відповідної ліцензії. Після цього невідомі почали погрожувати, що дадуть хлопцям на горіхи, але сказано це було у значно грубшій та лайливішій формі, каже редактор газети.

Потому невідомі, тримаючи волонтерів за руки, почали фотографувати їхні обличчя на телефон. Зрештою молодики таки відібрали газети.

Того ж дня за цим фактом редактор видання Андрій Лучик написав заяву до Луцького міськвідділку міліції. Саме правоохоронці повинні встановити обставини справи та дати чесну оцінку інциденту.

Нині постраждалі хлопці залякані. Лучик підозрює, що інцидент пов'язаний з публікаціями у газеті. Зокрема, викрадений номер містив критичні статті щодо кандидата у народні депутати Ігоря Палиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бідний Карамаць.....
Відповісти
Хай би той Лучик хоч раз отримав по шиї, не лише кричав про погрози. Вони з Гузем ще ті параноїки.
Відповісти
Останні новини
Невідомі відібрали у волонтерів газети «Хроніки Любарта» 800 примірників
19 жовтень, 2012, 10:30