Волинянка повернулась із сексуального рабства

Волинянка повернулась із сексуального рабства
Жінку-заробітчанку з Волині італієць тримав без паспорта в зачиненій квартирі і щоночі приходив «залицятися».

Про це пише газета «Волинь-нова» за 18 жовтня.

Незважаючи на те, що мала роботу і квартиру на Волині жінка прагнула трошки вищих статків і хотіла забезпечити житлом і дочку із зятем. Заробітчанка розповіла, що «вирішила попрацювати рік-два в Італії, де пообіцяли роботу і добрі гроші, планувала економити, відкладати».

Через знайомих потрапила до колишньої жительки Волинської області, яка одружилась в Італії і вже «прилаштувала» на заробітки більше 30-ти жінок. «Італійка» по приїзді сказала, що з роботою треба почекати, і взагалі, слід пройти «через те, що й всі інші». Паспорт і мобільний телефон вона забрала, вручивши жінці італійський та спрямувавши на площу, де збираються заробітчанки в пошуках роботи.

«Досить було глянути на щурів, які бігали тут же в кущах біля майдану, мало не падали з дерев на голову, як мені ставало не по собі. Зовсім не такою я уявляла італійську дійсність…Там жінки в очікуванні роботи сидять і місяць, і два, ніхто нікому не допомагає. Роботу «продавали» наші ж люди, які там давно мешкають, за… 1000 євро, можна в борг. На площі — сварки, насмішки. Прикро, що найбільш негідно вели себе західнячки…», - розповіла потерпіла.

Згодом колишня жителька Волині знайшла жінці роботу з догляду за 93-річним дідусем з місячною платнею 850 євро. У її обов'язки входило давати дідові ліки, міняти памперси, прибирати в квартирі та варити пасту (макарони) та рис. Один із трьох синів чоловіка розлучений 50-літній італієць, за словами жінки, тримав її у зачиненій квартирі на 4 поверсі, не дозволяв митися і не давав питної води, вказуючи на воду з-під крану, яку господарі не вживають.

«За два тижні я схудла на 15 кілограмів. Як бачите, така дієта: паста з підливою, вода з крана. Халат завжди мокрий — спека», - повідала жінка.

«Уже з першого вечора чоловік почав домагатися близькості. В наступні дні після дванадцятої години ночі захмелілий, він ввалювався в мою кімнату, яка не мала замка. Я перестала спати, сиділа, підперши двері стільцем, а коли він заходив, ставала біля балкона. На вигляд він здоровий, але сили не застосовував, напевне, боявся, що я можу вистрибнути з балкона і буде скандал. Зрештою, якось він вирвав ручку від швабри, яку я тримала в руках, замахнувся і влучив нею по пальцях ніг... Згодом я відчула, що в мене від нервового зриву віднімається нога, синіють губи», - твердить колишня заробітчанка.

Вона розповіла, що їй все ж вдалося вмовити італійця впустити знайому, за фахом медичку у квартиру, яка мала з собою привезені з дому ліки і вимірявши тиск, який виявився 40 на 60, зробила ін'єкцію. Разом жінкам вдалося вийти з квартири роботодавців. Після цього жінка мала клопоти із поверненням додому, - позаяк паспорт залишився у волинянки, яка шукала роботу заробітчанці.

Після повернення потерпіла ще довго відходила від стресу: «Дома я плакала, боялася вийти на вулицю, не могла спати. Чоловік доглядав, як малу дитину, возив регулярно до лікаря, змушував їсти, бо втратила зовсім апетит. Ось такі мої гіркі заробітки».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ja nashalj v zju istoriju ne virja
Відповісти
Мне очень жаль эту женщину,если этот рассказ правда.Я в Италии 8 лет, поменяла четыре семьи(работы) и везде со мной обходились как с членом семьи.Для покупки квартиры в Киеве, одна семья мне одолжила 35000 евро без рассписки, на совесть.Ничего не могу сказать плохого об итальянцах,только благодарю ИТАЛИЮ и народ что дают возможность выжить нам -украинцам.
Відповісти
Да и мне только хорошие люди встречаются которые всегда готовы прийти на помощь и помогают больше чем,наши,украинцы. Я верю в эту историю, так как подобный случай произошел в нашей семье, с моей тётей...
Відповісти
Я в Італії живу і працюю понад 12 років. За ці роки всякого надивилась...І скажу, що тварюк як та "землячка", яка паспорт забрала, вистачає...А ще хочу сказати, що наші жінки через таке пекло проходять - хай Бог милує!!!
Відповісти
Останні новини
Волинянка повернулась із сексуального рабства
19 жовтень, 2012, 11:38