Волинський хабарник з СБУ отримав службову 4-кімнатну квартиру

Волинський хабарник з СБУ отримав  службову 4-кімнатну квартиру
Виконувач обов’язків начальника відділу військової контррозвідки Департаменту контррозвідки Служби безпеки України підполковник Анатолій Семенюк, якого 23 січня у Луцьку затримали на хабарі, кілька років тому отримав безкоштовну чотирикімнатну квартиру в новобудові.

Про це йдеться у рішеннях міськвиконкому Луцька датованих 2006-м і 2012-м роками, - пише Четверта влада.

Нагадаємо, як написав на сторінці у «Facebook» військовий прокурор Анатолій Матіос, 23 січня військова прокуратура Луцького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками Управління внутрішньоі безпеки СБ України, задокументували факт вимагання та одержання «хабара» виконувачем обов’язків начальника відділу військової контррозвідки (м. Луцьк) Департаменту контррозвідки СБ України.

Контррозвідник отримав неправомірну вигоду в розмірі 15 тисяч гривень від військовослужбовця Луцького прикордонного загону за ненаправлення до правоохоронних органів інформації щодо можливої протиправної діяльності останнього, нібито пов`язаної з незаконним переміщенням товарів через держкордон України. Проти співробітника СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, співробітник СБУ підполковник Анатолій Семенюк, якого затримали 23 січня, виявився виконувачем обов’язків одного із підрозділів військової контррозвідки, який дислокується на Волині.

Відтак, за регулярний хабар обсягом 7400 гривень співробітник СБУ обіцяв налагодити незаконне переміщення через кордон молочної продукції та текстилю

Зокрема стало відомо, що Анатолій Ростиславович Семенюк із управління СБУ у Волинській області у вересні 2006-го року отримав службову квартиру у будинку на вулиці В`ячеслава Чорновола, 2-в. На той час це була новобудова, зведена на початку 2000-х.

Як йдеться у рішенні міськвиконкому, сім`я працівника спецслужби у складі Анатолія Семенюка, його дружини, двох синів та матері винаймала житло у місті і перебувала на житловому обліку з серпня 2004-го року. Тому у вересні 2006-го їм надали службову чотирикімнатну квартиру житловою площею 49,9 кв. м.

Через п`ять з половиною років, у січні 2012-го, квартиру вивели із числа службового житла управління СБУ у Волинській області і Семенюки отримали можливість її приватизувати. На той час Анатолій Семенюк працював в СБУ вже 16 років.

У прес-службі управління СБУ у Волинській області та в прес-центрі СБУ у Києві не коментують затримання їхнього співробітника у Луцьку та надання йому житла за час роботи. Просять звертатися із запитом і якщо слідчий дозволить, то інформацію прокоментують.

Відзначимо, що у цьому ж будинку в той же період отримав службову чотирикімнатну квартиру і тодішній заступник начальника управління Служби безпеки у Волинській області Віктор Уніга.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Подивишся на цих холених захисників України і думаєш, як це Путін не дійшов до Львова - мабуть не хоче тих упирів утримувати... скільки б волинських сб-шників перейшли б на бік Росії?
Відповісти
суд не визнає злочинцем (а він 100% не визнає) не треба про людину писати нічого поганого))) вандьо ходить і сміється)))
Відповісти
Якщо вже зважились затримати його, то тепер треба брати подільників по "справі". А це переважно керівні особи з різних установ.
Відповісти
Останні новини
Волинський хабарник з СБУ отримав службову 4-кімнатну квартиру
26 січень, 2017, 10:45