Маски та «фейкова» граната: подробиці затримання грабіжників у Луцьку

Маски та «фейкова» граната: подробиці затримання грабіжників у Луцьку
Під час спроби пограбування банку у Луцьку грабіжники відкрили вогонь у бік правоохоронців та погрожували не бойовою гранатою.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Сигнал «Тривога» із відділення банку на бульварі Дружби народів надійшов на пульт центру технічної охорони управління поліції охорони о 5-ій ранку. За декілька хвилин на місце прибув екіпаж групи затримання. Правоохоронці помітили, що у тамбурі банку знаходяться двоє чоловіків у масках.

При спробі затримання зловмисників, останні почали стріляти у правоохоронців та погрожували підірвати гранату, як виявилося згодом не бойову.

Для затримання злочинців співробітникам управління охорони довелося застосувати табельну вогнепальну зброю. Затриманні дістали поранення нижніх кінцівок та під охороною доставлені у лікарню. Ніхто із правоохоронців не постраждав.

Затриманими виявилися 19-річний та 22-річний мешканці Луцького району. До слова, один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Як з’ясувалося, зловмисники пошкодили банкомат, який знаходиться утамбурі відділення банку, та намагалися викрасти із нього гроші.

За цим фактом слідчі Луцького відділення поліції розпочали кримінальнепровадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від семи до дванадцяти років позбавлення волі, ізконфіскацією майна. Триває досудове розслідування.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Герої не здаються. Результати АТО в дії.
Відповісти
Вражає рівень кретинизму грабіжників по "плануванню"операції.
Заслуговують номінації на Дарвінівську премію.
Відповісти
Цікава публікація про пограбування насторінці ніколайчука. І тут треба було приплести Даура))) маленький дивненький чоловічок))) А вирази:дупа, блін, а до цього були домахалися!!! Це помічник депутата!
Відповісти
Останні новини
Маски та «фейкова» граната: подробиці затримання грабіжників у Луцьку
28 січень, 2017, 11:30