Будували, аж тут – сніг: облаштування майданчика у Луцьку завершать у березні

Будували, аж тут – сніг: облаштування майданчика у Луцьку завершать у березні
У Луцьку на облаштування спортивно-ігрового майданчика в чаші фонтану біля Палацу учнівської молоді у Луцьку вже витратили 66 тисяч гривень, проте це, найпевніше, не остаточна вартість проекту. Завершити роботи мають наприкінці березня 2017 року.

Про це стало відомо 2 лютого під час Відкритого звіту про виконання Програми підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2015-2017 роки у 2016 році.

Ініціатива з облаштування спортивно-ігрового майданчика в чаші фонтану біля ПУМу стала однією з переможців на конкурсі громадських ініціатив у Луцьку у 2016-му році. Проте й досі її не втілили остаточно.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев попросив пояснити, на якому етапі знаходяться роботи та якою буде їхня остаточна вартість, адже кошторис ініціатив може сягати максимум 50 тисяч гривень, і міськрада не може фінансувати їх понад заявлену суму. Тож у випадку «здорожчання» всі витрати ляжуть на ініціатора.

Представниця Палацу учнівської молоді розповіла, що наразі залили сходи та зробили поручні. Проте поки робіт не проводять через несприятливі погодні умови. Проте вже замовили майданчик, встановити його мають наприкінці березня.

На сходи та поручні витратили 10 504 гривні, у 7 402 гривні обійшовся й робочий проект. Загалом на втілення ініціативи спрямували 43 тисячі гривень з бюджету та 23 тисячі гривень від ініціатора. До слова, встановленням майданчика активно цікавляться й батьки вихованців ПУМу, які долучалися до ініціативи.

«Це вже наші проблеми, скільки треба буде вкласти», - повідомила представниця ПУМу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.