«У мене були інші розрахунки», - Байцим про результат виборів

«У мене були інші розрахунки», - Байцим про результат виборів
Кандидат у народні депутати, заступник луцького міського голови Василь Байцим зізнався, що витратив на передвиборну кампанію 225 тисяч гривень.

Про це Василь Байцим розповів 30 жовтня.

Станом на 18:35 у окрузі № 21 з центром у місті Ковелі опрацювали 97,99 % голосів. Байцим - на передостанньому місці: за нього проголосувало 931 людей, що становить 0,96 % усіх голосів виборців. А, до прикладу у комуніста Олександра Кононовича – 1352 голосів (1,3 % голосів).

«Я шокований тим, скільки людей проголосувало за комуністів. Я шокований тим, що людина, яка нічого не зробила для округу, набрала стільки голосів. Я маю на увазі всіх конкурентів. Я все таки два роки працював, зустрічався з людьми, дійсно багато робив для округу. Якщо один словом: бабло перемогло зло», - прокоментував Василь Байцим.

Хто бабло, а хто зло – кандидат не уточнював. Байцим каже, що йому прикро, через те, що люди вибирають, думаючи в першу чергу, не про кандидата.

«У мене зовсім інші були розрахунки. Мене підтримали в основному представники малого бізнесу, які розуміють, що треба буде відпрацьовувати все те, що вони отримали на тому окрузі саме своїми податками», - розповів кандидат.

Фальсифікації у Ковельському окрузі, про які стверджує кандидат Ігор Гузь, люди Байцима не помітили. Кандидат розповідає, що його штабісти працювали зі спостерігачами з ОБСЄ і значних порушень не виявили.

Однак Байцим додає, що в Україні була організована система виборів при якій тяжко виявити порушення.

Під час кампанії на нього тиснули зі сторони влади і зі сторони опозиції, - стверджує Байцим. Наприклад, депутати Луцької міської ради за вказівкою людей з Об’єднаної опозиції (а саме Анатолія Грицюка, - каже Байцим) забажали перевірити його роботу.

«Якщо брати по Смітюху. Навіщо звільняти людину з посади, навіщо тиснути? Ну захотіла людина реалізувати своє право, пішов, чесно зробив кампанію, програв. Ну і далі спокійно працює так й все. Ага, бачите, не так!», - розмірковує Байцим.

Заяви про те, що він мав «відтягнути» голоси в кандидата від опозиції, Байцим назвав «чутками». Політик стверджує, що нині не вболіває ні за Гузя, ні за Івахіва, які йдуть нога-в-ногу.

Василь Байцим резюмував, що отримав корисний досвід та витратив на кампанію 225 тисяч гривень, що є не так багато як його конкуренти. Зізнався, що не дуже переживає, адже має багато роботи у Луцьку.

Крім того він подякував своїм виборцям та пообіцяв продовжити роботу в окрузі.

Уже після закінчення розмови з журналістом ВолиньPost Василь Байцим надіслав на пошту редакції фрагмент з фільму «Пролітаючи над гніздом зозулі». «Це як закінчення мого коментаря про вибори» - пояснив він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 19
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
крутий фільм :)
Відповісти
найкрутіший
Відповісти
Дякую Тетяні, хотів тільки добавити, що...тільки но що прочитав повідомлення від виборців: "Я завжди казала своїм учням і їх батькам, ви можете купити оцінку - але не знання. Знання треба заробити важкою, а часом виснажливо важкою нервовою працею. Будете мати знання і практику, - просто дипломи на ділі - будуть вихідні проти вас. Прикро, що ми так пізно познайомились заочно з вами. Але, я вірю, що ви від Бога і Бог дасть шанс нам всім, дійсно, показати - хто є хто! люблю по-англійські: who is who! :-) в мене дітлахи і їх батьки завжди посміхаються, коли я їм це кажу. Прикольно звучить для нас, українців. Посміхніться і ви :-) бо ми іще покажемо "ху із ху" ;-) Біжу! "Труда" зовьот ! Дуже вас по-людські шаную і по-християнські щиро люблю. Ви - завжди мій волинський герой, не залежно від думки інших..." -------- і от як після таких слів можна сказати, що я пішов на вибори і помилився ) - ні не помилився - мене підтримали близько тисячі людей і я далі буду працювати і працювати, пробувати і пробувати і пробувати перемагати разом зі своїми прихильниками, зі своїми виборцями, заради нас самих, заради наших дітей....
Відповісти
Сволочь цей Байцем! Зараз аргументую.
Цинічно бреше, бо насправді він по вуха в боргах і вирішів підзаробити. По задуму штабу Івахіва, він повинен був йти начебто кандидатом під прапором опозиції і Тимошенко, щоб дезинформувати виборців і відтягувати голоси від Гузя, тобто розпорошувати опозиційний електорат. За це Івахів йому заплатив 150 тис. доларів. Але Вася обіср...ся, і набрав меньше 1 відсотка голосів, тобто Івахів йому заплатив по 150 долярів за кожен голос!!! Але якщо врахувати мінімальний розрив між лідерами, то свою іудську справу Байцем зробив, тому і сволочь!
Відповісти
Дуже влучно. Байцем - запроданець це точно.
Відповісти
В.Байцим: мені три кандидати щось обіцяли, якщо не піду на вибори або знімуся з виборчих перегонів по цьому окрузі - Гузь обіцяв не знімати із посади заступника міського голови міста Луцька, Смітюх - керувати заводом...(я його поважаю)і пропозицію була достойна поваги...і Івахів пропонував співпрацю... Але я всім їм відповів одинаково - "поговоримо після виборів!" і не приховую цього, бо готовий співпрацювати з усіма хто чесно працював та хоче працювати на Волинь, Ковель, Луцьк...А сталося так як сталося. Я вільна людина: робив і буду завжди робити так як рахую за потрібне...приймав рішення завжди самостійно і самостійно ніс за ці рішення відповідальність...так було і так буде, бо я роблю те в чому переконаний )
Відповісти
Василий, Вы лукавите. У Вас не было шансов победить Ивахива, про Гузя промолчу. Тогда зачем было тратить деньги (кстати не малые для бюджетного работника, "честно" живущего на з\п)????? Вспоминаю Станиславского, его фразу Вы знаете.
Відповісти
А де пан Байцим узяв названу суму? Нехай скаже, якщо такий чесний..
Відповісти
Правільна постановка питання!Лучанам цікаво: "чому людина ,якій громада Луцька довірила владу через подання міського голови та голосування ради про затвердження заступником-членом виконкому-іде на інший округ, та й ще блискучо пролітае витративши чималеньку суму.Звідки гроші?Чи не на лучанах зароблені?
Відповісти
«У мене були інші розрахунки» - я думав застрелитись отим пістолетом, що забув в туалеті міської ради. БУ-ГА-ГА
Відповісти
Розрахунки в доларах. І мені тепер вже пофіг і на Луцьк і на Ковель і на Волинь. Я на канари!
Відповісти
Дивно лише, чому Романюк тримає цього "креативного" проффесора? Тримає людину, яка на кожному кроці кривить душею і робить вигляд, що працює. Тримає циніка, неприємну людину з гнилою душею. А "Ківерцівський" пише правду на 100%!
Відповісти
Байцим - дуже неприємна, нечесна, непорядна, аморальна людина! Він не є спеціалістом в жодній сфері! Проте вміє створити видімість роботи, на що й Романюк ведеться. Поспілкуйтеся з ним, і вам все стане зрозуміло. Або хоча б послухайте чи почитайте будь-яке його інтерв'ю. Він навіть правильною термінологією не володіє. Стидоба!!! Байцима ніхто серйозно в міській раді не сприймає. Навіть підприємці чи делегації, з якими цей чудо-заступник зустрічається, виходять від нього з посмішкою на обличчі. Що він зробив для міста? А нічого! Роблять інші люди, прості люди, віддані своїм справам, а він вміло використовує їхні напрацювання. І всі ці результати присвоює собі, і хвалить тільки себе, і любить тільки себе.. А ще його дуже любить Романюк. Ганьба таким заступникам! Хай їде в Ковель і працює! Або на свою ферму! Гнати в шию!!!
Відповісти
Абсолютна правда. Зтикався з ним кілька разів по роботі і був шокований його примітивізмом, як у професійних питаннях так і в комунікаційних. Просто жене повітря. Напевно тому він більше двох років на посаді не працює, бо потрібно показувати результат.
Відповісти
ОТО буде знати як смітити пиштолями в туалеті міської ради,
Відповісти
))) пішла артпідготовка, щоб реалізувати задум Гузя та зняти мене з посади - хочу порекомендувати Ігорю, шукати причину своєї поразки у собі та своїй поведінці ;)
Відповісти
классно Вы их))))) Двумя строчками на Британский флаг....))))) Гагагага
Відповісти
а ми виступаємо на підтримку Василя Байцима. Скажемо навіть більше - це єдиний проєвропейський політик, людина яка живе європейськими цінностями, нормами. А у Європі політики є відкритими, доводять усе справами. Хто з його конкурентів чесно розказав, скільки витратив на виборчу компанію, наприклад і т.д. (а не гучними заявами як то в Ігора Гузя - "врятувати Світязь", "перекрити дорогу", "нацькувати дітей на політиків")Нехай краще чесно розкаже: скільки і чиїх грошей витратив на перегони?...а Василь Байцим чи не єдина людина, яка багато зробила для розвитку міжнародних стосунків Волині(міста) і Європи, прищеплює європейські цінності жителям Луцька, висуває новаторські пропозиції. Шкода лише, що потім все це переймають інші "керманичі" департаментів ЛМР і приписують їх собі (зверніть увагу - саме в лапках керманичі!!!). А звіт Василь Байцим представить найкращий - я в тому певен, тільки після цього певне впаде морок на деяких "керманичів" ЛМР.
Веховній Раді просто необхідні проєвропейські, освічені, толерантні політики :-)
Відповісти
Лучанці,Ковельському,Ківерцівському-цікаво і що ж вам Василь Федорович зробив такого поганого, що у своїх коментах так гнати на нормального адекватного проєвропейського керівника-не продався, не взяв хабара, не поступився поглядами, відстояв свою думку і своїх підлеглих? Керівник має бути вдалим менеджером, а не вузьким спеціалістом, для цього є працівники, яким платять заробітну плату, а у нього перше завдання-правильно керувати і спрямовувати у правильне русло...
Відповісти
Останні новини
«У мене були інші розрахунки», - Байцим про результат виборів
30 жовтень, 2012, 18:36
У Луцьку буде КВН
30 жовтень, 2012, 17:51