Майно з фірми Нестеруків арештували на час експертизи

Майно з фірми Нестеруків арештували на час експертизи
Суд заарештував майно компанії ТОВ «Полісся–Трейд», вилучене на експертизу 21 квітня.

Судове засідання відбулося у Луцькому міськрайонному суді у понеділок, 24 квітня.

Прокурор Андрій Галян подав клопотання до суду про накладення арешту на вилучене 21 квітня майно з території ТОВ «Полісся – Трейд».

На початку судового засідання представник ТОВ «Полісся – Трейд» керівник служби економічної безпеки Юрій Іваницький подав клопотання про доручення до матеріалів справи документи про акти позапланової перевірки Державною фіскальною службою у Волинській області підприємства. Зокрема, в акті йдеться, що за результатами перевірки щодо продукції на складах фіскали не мають претензій.

Прокурор зазначив, що накладення арешту на майно необхідне задля унеможливлення спотворення результатів експертизи. За його словами, вилучене майно є речовими доказами у справі. Також прокурор зазначив, що причиною такого рішення стала контрольна закупка горілчаних виробів в межах журналістського розслідування.

Натомість Іваницький зазначив, що дії, які мали місце на території підприємства, не можна назвати журналістським розслідуванням.

Керівник служби економічної безпеки зазначив, що, на думку директора підприємства Нелі Нестерук, це стало «фактичним полем битви, яке перенесли із міської ради на бізнес».

«Ми отримали продукції від полтавського заводу. У нас є відповідні документи. Продукції була запакована в спеціальні «спайки» і доклеїти акцизні марки ми не могли, тим більше розлити алкоголь на підприємстві. Я хочу, щоб слідчі провели перевірку і дали заключення, щоб ми знали чи якісний алкоголь чи ні і чи далі працювати із цим заводом. Я обіцяю, що ми не звертатимемося до суду на протязі 20 днів про повернення майна. Цього часу повинно буде достатньо, щоб провести експертизу», - додав Іваницький.

Він запевнив, що у товарів є строки годності, і через те, що справу можуть затягувати, підприємці бояться, що товар зіпсується. Тому Іваницький запевнив суд, що перевірка та експертиза має право бути, але просив суд не арештовувати майно.

Суд задовольнив клопотання прокурора та наклав арешт на вилучене майно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЙОЛУПИ!!!!

У горілки немає терміну придатності!
Відповісти
ЙОЛУПИ!

В горілки термін придатності необмежений!
Відповісти
Є! Подивися
Відповісти
у горілки є термін придатності (немає "строків годності").
те, що ви споживаєте її після визначеного терміну не значить, що цей термін необмежений.
розлив відбувається не у вакуумі, отже туди попадає повітря, з часом відбуваються хімічні реакції, які в залежності від умов зберігання та стану корка, погіршують якість продукту.
стосовно журналістського розслідування - дуже нагадало історію з медоварами, зараз їх "вдячності" немає меж. і тут ясно звідки ноги ростуть.
стосовно контрольної закупки - це на просто слова, ця процедура досконало розписана у законі, вона, згідно інструкції, має певні етапи і способи фіксування процесу, що потім і стає доказовою базою. в цьому випадку того не було і близько.
мова про фальсифікат може вестись після висновків експертизи, якої ще не було, а звинувачення вже посипались, схоже хтось вчиться в кремля робити вкидання лайна.
буде підприємство винне - покарають, а як не буде - чи прийдуть на склад ці журналісти з камерою просити вибачення?

Відповісти
строки годності)) термін придатності) журналюги
Відповісти
Останні новини
Майно з фірми Нестеруків арештували на час експертизи
24 квітень, 2017, 19:04