Кава заради благодійності: у Луцьку на аукціоні продають медійників

Кава заради благодійності: у Луцьку на аукціоні продають медійників
У Луцьку організовують благодійний аукціон, на якому продають можливість випити кави із місцевими журналістами та прес-секретарями. Усі вилучені кошти спрямують на потреби Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни, де лікуються та проходять реабілітацію військові.

Організовує благодійне дійство луцький волонтер та журналіст Мирослав Ватащук.

«Отже, суть проста. Це - інтернет-базар, на якому продають медійників. Ну, не зовсім продають. Продається саме змога попити кави. Лоти - волинські журналісти, блогери, прес-секретарі, ведучі... Словом, всі ті, хто формує ваш інформаційний день», - пише організатор у спільності Медіа-кава, де й можна купити спілкування із лотом.

Учасники аукціоні смакуватимуть кавою у «Львівській майстерні шоколаду».

На продаж виставлена можливість попити кави з лотом-медійником. Стартова ціна кожного лоту - 100 гривень.

«Ставки робимо у коментарях під світлиною з дописом лоту. Мінімальний крок ставки - 10 гривень, але може бути і більшим, тільки кратним 10 грн.
А також, так би мовити, спецпослуга - анонімна ставка. Якщо хтось не бажає "світитися" у змаганні, про неї можна повідомити в приват адміністратору, і той оголосить про анонімну ставку.
Якщо протягом 24 годин ставка не підвищується - учасник, який запропонував найвищу ціну, оголошується переможцем», - зазначає організатор.

Згодом покупець має переказати вказану у власній ставці суму на картку ПРИВАТБАНК № 4149 - 4978 - 3453 - 2105 (Ватащук Мирослав Васильович) та надіслати у приват адміністратору аукціону скрін-шот чи фотодоказ проведення оплати.

«Після цього лот і покупець отримують сертифікат на безкоштовний напій із кавової карти у Львівській майстерні шоколаду і домовляються поміж собою про зручні дату/час смакування неперевешеної кави», - йдеться у повідомленні.

Наразі у спільноті вже виставлені два лоти – відома ведуча Вікторія Жуковська та керівник проекту «Лампа» Катерина Дулапчій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кава заради благодійності: у Луцьку на аукціоні продають медійників
15 травень, 2017, 13:21