Лучани стали свідками політичного піару, - заява щодо акції під цукровим заводом

Лучани стали свідками політичного піару, - заява щодо акції під цукровим заводом
У волинській "Самообороні" заявили, що акція протесту біля цукрового заводу є прикладом політичного піару.

Нагадаємо, Луцьк та навколишні села майже місяць страждають від смороду, який утворюється після контакту відходів виробництва біоетанолу на Гнідавському цукровому з вмістом стоків каналізації, яка обслуговує Вересневе.

22 травня біля заводу партія "УКРОП", члени якої керують міською радою, організували акцію протесту. Однак у "Самообороні" заявили, що політики вирішили "попіаритися" на проблемі господарського характеру.

«Цю екологічну та соціальну проблему нова міська влада зуміла заполітизувати, аби здобути політичну перевагу перед виборами луцького міського голови. Так, в неділю, 21 травня, в соціальній мережі Фейсбук та інших інтернет-джерелах, було поширено заяву від політичної партії «УКРОП» про безстрокову мирну акцію на території Гнідавського цукрового заводу, яка має відбутися 22 травня, о 10.00, куди закликають всіх лучан», - йдеться в заяві організації, яку далі передруковуємо без змін і правок:

Проте, ще в п’ятницю, 19 травня, на засіданні міжвідомчої робочої групи, від заступника голови правління Володимира Костика, стало відомо, що вже замовлено влотатори для очисних споруд, котрі ліквідують сморід та будуть встановленні на протязі 2 тижнів.

Під час зустрічі активістів «Самооборони Волині» з керівництвом, директор заводу Ростислав Новосад розповів, що на протязі місяця були діалоги з міською владою щодо вирішення смороду в місті.

Саме це і стало причиною проведення мирної акції представниками партії, оскільки вони знають, що «акція вирішить» проблему.

Тобто сьогодні лучани стануть свідками політичного піару, де ніби за театральним сценарієм «нова влада» вирішує актуальне та болюче питання для містян.

Ми, як громадське формування будемо слідкувати за вирішенням цієї проблеми та вразі не виконання обіцяних дій керівництвом, залишаємо за собою право чинити тиск більш радикальними діями аби припинити сморід в місті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще і "важку" артилерію підтягнули у вигляді Палиці і Констанкевич, всіх депутатів міськ та обл рад від УКРОПу - цирк! :)))
Відповісти
Той хто вважає дану акцію політичним піаром, нехай приїде і на власний нюх відчує проблему, яка стоїть в повітрі вже не перший місяць. А ще нехай спробує проїхатись чи пройтись вулицями Довженка, Рильського, Рахманінова після дощу. Я думаю після такої прогулянки всі зрозуміють де піар. Коли люди від безвиході йдуть на поклін до директора заводу, до міського голови через нестерпні умови існування, так саме існування, якийсь недолугий депутат чи інша наволоч називає це політичним піаром. Мешканці мікрорайону вже який раз пишуть загальні заяви в міськраду, стосовно доріг, яких нема та смороду який щодня душить і заганяє в могилу. Діти по вуха в багнюці ходять в школу, то це так має бути то все піар, політичне замовлення.
Відповісти
НАрод все нормально це просто Порох 24того приїджає то патик як шістка піклується щоб в пахана запаху не було.... а ви думали за людей турбуються ;)???
Відповісти
Неандертальці ,прошу, не засмічувати такими статтями!! Я Ваші носи запрошую на ранок покайфувати " ранішнім свіжим повітрям"
Відповісти
Останні новини
Лучани стали свідками політичного піару, - заява щодо акції під цукровим заводом
22 травень, 2017, 11:10