У вежі замку Любарта пропонують зробити готель

У вежі замку Любарта пропонують зробити готель
В одній із веж замку Любарта в Луцьку пропонують розмістити міні-готель.

Про це йшлося 28 листопада під час сесії Луцької міської ради.

Про позицію вніс позафракційний депутат Луцької міської ради Сергій Григоренко.

За його словами, дві із трьох веж замку використовуються під музейні експозиції. Але третя, Стирова, майже не використовується.

Він заявив, що таких готелів у замках в Україні більше нема, тож Луцьк має шанс стати першим і відкрити цю "родзинку".

Григоренко вважає, що міні-номери із виглядом з замкової вежі можуть активно використовувати закохані пари.

Однак депутати не підтримали пропозиції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У Григоренка криша їде не поспішаючи ?? І дитячий майданчик побудувати всередині на території, а чо, круто, такого ні в одному замку немає, і да, пивнуху десь збоку, для батьків.

Сергію, тебе зовсім не "смущаєт" той факт що це історична цінність ??
Добре що депутати не підтримали цю "геніальну ідею" генератора ідей ))

Відповісти
але то вже таке дурне про шлюбну нiч - в тому замку стiко крови пролилося, що там молодята хiба такi як той депутат сголосяться спати

село
Відповісти
"дві із трьох веж замку використовуються під музейні експозиції. Але третя, Стирова, майже не використовується."

типове мислення бариги з базару
Відповісти
А чого кіпішуєте?
Він же не сам прийшов і сів в міську раду, за нього ж голосував лохторат, щось пізно мозги почали використовувати по призначенню.
Відповісти
Шановні! Схаменітся! Це дуже хороша ідея щодо міні-готелю в замку! Так поступають у всіх розвинутих країнах світу, в першу чергу у Європі. Адже, саме така "фішка" дає змогу залучити туристів у місто, залишити тут гроші. Окрім того, бажаючі мають змогу пожити в атмосфері середньовіччя. В розвинутих країнах світу, до речі, навіть далеко непотрібно ходити - візміть за приклад колись "комуну", а сьогодні розвинуту країну - Республіку Польща. Так, ось там у містах, які мають замки чи фортеці, у них прагнуть зробити і навіть вже є кращі практики реалізації таких міні-готелів у замках чи фортецях. До прикладу, Мальборк, Яновєц і т.д. До того ж, поряд знаходяться ті ж самі "пивнушки" в середньовічному стилі.
У нас виходить так - хай краще розсиплеться той замок, лишень ніхто не зробив би з нього комерції. Ми краще будемо просити в Уряду і муніципалітету гроші на підтримку "перлини" нашого міста, але нічого там робити не будемо. Замок отримав перше місце серед замків і фортець у національному конкурсі - і що з того? який ефект? є потік туристів? хтось ще знає про замок окрім тих хто цікавиться? звісно, що ні... ні... ні...
ЛЮДИ ЖИВІТЬ ЄВРОПЕЙСЬКИМИ ЦІННОСТЯМИ! ШУКАЙТЕ МОМЕНТИ ДЛЯ ЗАРОБІТКУ І ВИВЕДЕННЯ НА КОМЕРЦІЙНУ ОСНОВУ "ПОЖИРАЧІВ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ"
Відповісти
о скажіть мені будь ласка, який толк з того готелю, якшо під Замкою Любарта, невідомо, що робиться....краще б брибрали базар з-під носа, зробили би там площу прогулянкову, поєднуючи це все з парком і центром міста, а тоді вже думали про готелі. Та візьміться вже за розум і розробіть проект Замкової площі. Кінець кінцем зробіть конкурс архітекторам молодим, хай розробляють. А то готелі вони будувати хочуть, а на шо там дивитися. А так зробили би площу і місто гарніше би стало і більше би туристів приваблювало.
Це моя мрія! Але нажаль, у протих лучан не має можливості втілювати такі мрії у життя!!!!=(
Відповісти
Я теж вважаю, що спочатку в порядок потрібно привести Замкову площу, забрати звідти старий ринок і навести чистоту, на яку любо буде глянути із вікон веж замку, а тоді і про міні-готель можна подумати, це вже і не така погана ідея, як тут дехто пише, просто на все свій час.
Відповісти
Ну да, ідея в цього депутата прикольна...Нармальний чувак, думає як помогти місту з баблом.
Відповісти
Григоренко, Сергію, ти ж нормальний мужик, з мізками.. Я розумію що рекламщик, блін, але не гони ж так! ще євроремонт у вежі замути..
Відповісти
На мою думку, пропозиція щодо міні-готелю в замку має право на життя, правильно все треба зробити щоб зберегти стиль замку і ми мали б нову "фішку" для туристів...
Відповісти
Хорошая идея, и решать ее надо в комплексе.
Відповісти
Останні новини
У вежі замку Любарта пропонують зробити готель
28 листопад, 2012, 11:10