У Луцьку муніципали ловили водіїв-хамів

У Луцьку муніципали ловили водіїв-хамів
Луцькі муніципали склали 28 адміністративних протоколів на водіїв, які не вміють правильно паркуватися.

Про це повідомляють у Департаменті Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Зокрема муніципали перевірили паркування на зелених зонах, дитячих майданчиках, пішохідних зонах тощо. Відпрацювання проводилося на вулицях Лесі Українки, Сенаторки Левчанівської, Кравчука, Глушець, проспектах Волі, Молоді, Соборності, Президента Грушевського та в парку імені Лесі Українки.

Інспекторами департаменту було складено 28 адміністративних протоколів згідно зі ст. 152 КУпАП щодо порушення Правил благоустрою міста Луцька.

«Шановні мешканці міста, якщо Ви помітили паркування автотранспорту у Вас в дворі на зелених зонах чи дитячих майданчиках або у парках та скверах міста, просимо повідомити виявлені адреси у департамент муніципальної варти Луцької міської ради за тел.722861;722649 або на гарячу лінію Луцької міської ради 15-80», – йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Аж 28? І про це ціла новина?? та це в центрі (пр-кт Волі від Шопена до Перлини) хай просто стоять, машини самі ставатимуть, або по дворах, там на газонах повно, і впевнений 28 це 2-4години часу, єдине ще час на оформлення папірців. Одним слово, 28 це в одному місці день роботи 2х муніципалів. Новина типу "Дядько вбив муху"
Відповісти
язиком чесати не мішки носити, а сам ти спробуй хоч зауваження зробити.
Відповісти