У центрі Луцька музиканти збирають кошти для військових: хто вони

У центрі Луцька музиканти збирають кошти для військових: хто вони
На Театральному майдані Луцька другий день поспіль музичний колектив «Карпати», який представляє Спілку Ветеранів АТО Сколівщини, збирає гроші на підтримку українських воїнів.

Музичний колектив приїхав до Луцька вчора і благодійну допомогу тут вони прийматимуть до четверга, 7 вересня.

«Ми хочемо звернути увагу людей на те, що тут життя добре, але в країні триває війна, і нагадати, що треба допомагати військовим»,- розповіла солістка Світлана Ярема. Зібрані гроші передадуть очільнику Спілки Воїнів АТО Сколівщини Володимиру Борису. Саме він вирішує, кому найбільше потрібна допомога - це можуть бути і поранені бійці, чи воїни, як потрапили у складні життєві обставини. Також капелан займається доставкою продуктів, речей та ліків для бійців безпосередньо у зону АТО.

«Раніше ми пробували передавати кошти, але вони не доходять і часто буває, що втрачаються дорогою. Тому ми надаємо допомогу через капелана», - додала волонтерка.

У гурті 5 учасників, та наразі гастролює 3. Серед них – професійна співачка, учасник АТО та волонтер. До слова, учасники гурту записали диск патріотичних пісень, який можна придбати у наметі. Виручені кошти також спрямують на потреби учасників АТО.

Свою діяльність «Карпти» розпочали у березні цього року у містах Сколе та Львів, а зараз планують збирати кошти й в інших містах. На Волині вже встигли побувати у Шацькому районі. У Луцьку збір коштів влаштували на Театральному майдані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені, нариклад ця музика вчора зовсім не сподобалась і була не потрібна в центрі міста серед будня.Можна збирати і без музики.ХТО дозволив в цетрі міста таке??
Відповісти
Мені теж не сподобалося те,що вони співають і ше й серед буднього дня! На День міста тихіше було у центрі ніж ці два дні!Це жах!Дійсно...а хто дає таке "добро"???Що б це так горланила музика у центрі...
Відповісти
Українські пісні людям ще ніколи не заважали, тим паче безкоштовно. В Україні- українська музика повинна звучати. А якщо вам не сподобалося- це лише твердить про те,що ви пропагуєте і підтримуєте щось інше.
Відповісти
Гарно співають. Сьогодні були у м Калуші. Інформації про них мало в інтернеті. Дякую за статтю.
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька музиканти збирають кошти для військових: хто вони
05 вересень, 2017, 13:00