Їздив п'яним і грубіянив: фігурант справи «Варти порядку» вже мав проблеми з законом

Їздив п'яним і грубіянив: фігурант справи «Варти порядку» вже мав проблеми з законом
Фігурант справи «Варти порядку», так званий керівник «підрозділу незаконного стеження» Роман Демидюк неодноразово мав проблеми із законом: чоловіка судили за злісну непокору правоохоронцям, хуліганство та двічі - за п'яне водіння.

Перший інцидент, після якого Демидюк постав перед судом, трапився у 2013 році.

Із постанови Луцького міськрайонного суду вбачається, що 6 листопада 2013 року він напідпитку керував автомобілем на вулиці Яровиця. В судовому засіданні Демидюк вину визнав і «запевнив суд, що в подальшому не порушуватиме правил дорожнього руху». Відтак, враховуючи зізнання, суд визнав його винним та застосував адміністративне стягнення - 40 годин громадських робіт.

Наступний конфлікт із законом трапився 19 вересня 2016 року. Тоді ЗМІ повідомляли, що на проспекті Відродження затримали дебошира із посвідченнями «Варти порядку» та Інформаційного агентства «Волинські Новини» - у дворі чоловік голосно лаявся та порушував громадський спокій. Після прибуття поліції на їх зауваження Демидюк не реагував та хуліганські дії не припинив, вчинивши натомість злісну непокору працівникам поліції. Тож йому інкримінували дрібне хуліганство та злісну непокору правоохоронцям.

У суді Демидюк свою вину не визнав - переконував суд, що просто з відеокамерою фотографував припарковану машину патрульних, а ті забороняли це робити. Поліцейські ж свідчили, що їх викликали через гучне святкування в одній із квартир. Тому вони спілкувалися із заявником, котрий на дворі вказав на Демидюка, який порушував спокій громадян. Демидюк почав лаятися і не реагував на зауваження. Тоді підійшли й інші мешканці, які скаржилися на вартівця. У диспансері той «надув» на 1, 83 проміле.

Суд визнав Демидюка винним за обома статтями. Як обтяжуючу обаставину було визнано п'яний стан чоловіка, тож йому присудили штраф обсягоv 255 гривень.

Третій випадок, який зафіксовниваний у судовому реєстрі – знову п'яне водіння. 27 лютого 2017 року Демидюк перебував за кермом автомобіля Skoda на вулиці Конякіна. Його зупинили, бо він не ввімкнув сигнал повороту під час відповідного маневру, а патрульний під час розмови відчув запах алкоголю. Зрештою, суд постановив визнати Демидюка винним, але позбавив адмінвідповідальності і обмежився усним зауваженням.

Нагадаємо, у лютому 2017-го прес-секретаря «Варти порядку» Олександра Волянюка, який перебував за кермом нетверезим, зупинили патрульні. Спочатку він підтвердив, що вживав алкоголь перед поїздкою, а в суді вже заперечував. Суд Волянюк виграв.

У липні з перевищенням норми алкоголю в Луцьку зупинили голову правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Олександра Товстенюка (на фото справа). Він свою вину визнав. Нині тривають судові засідання в цій справі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна одне і те саме писати)))
Відповісти
Голий і посмішка, як в клієнта дурдому. Людина без елементарної культури. Чому йому не відбили нирки, щоб він харкав кровю? Він заслуговує на це на 100%.
Відповісти
"чогось" на проплаченому Диводаром (людина з шизофренічними галюцинаціями яка в інших вбачає ознаки корупції) сайті, а саме https://www.volynnews.com/ таких новин немає. Скільки разів пересвідчуюсь що ВолиньПост справжні професіонали своєї справи і не продажні маріонетки. Дякую за гарну роботу і тільки гарних Вам новин!
Відповісти
Останні новини
Їздив п'яним і грубіянив: фігурант справи «Варти порядку» вже мав проблеми з законом
11 вересень, 2017, 17:48