Ківерці: чоловіку повернули гаманець з 400-ма доларами

Ківерці: чоловіку повернули гаманець з 400-ма доларами
У Ківерцях чоловікові повернули гаманець з документами і 400-ма доларами.

Лист, в якому про це йдеться, опублікований на сайті Ківерці Online, передруковуємо без змін і правок.

Вчора ввечері 9.09.17 в мої двері постукали юнаки віком десь 20-22 роки. Вони принесли мені гаманець із документами від авто та водійське, які я просто поклав на лавку навпроти Колібрісу і забув.

Чесно кажучи був шокований своїм вчинком та ситуацією на стільки, що оговтався вже після того як хлопці пішли. Навіть не памґятаю толком як виглядають. Заглянувши в гаманець, першим ділом перевірив чи на місці документи, а вже потім побачив гроші. В сумі було валютою і гривнями близько 400 доларів. На мій великий подив жодної копійки не зникло.

Це ще більше мене ошелешило.

Я не міг повірити, що у нас ще є така молодь. Я вискочив за ними на вулицю, окликнув їх, але вже нікого не було. Обґїздив на авто весь центр сподіваючись їх зустріти та не знайшов.

Така гордість взяла і радість, що в таких нелегких умовах серед нашої молоді є дійсно люди з "великої букви".

Сподіваюсь хтось із них побачить моє повідомлення. Був би дуже радий їм віддячити. Нехай підійдуть до мене, де живу - знають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ківерці
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ідіоти
Відповісти
Миколка .
Ні не ідіоти,а ЛЮДИ.Тебе ідіотом зробили твої батьки,ти думаєш так само як у Верховній владі ті злодії,так звані народні обранці,які не дають розвивати народну культуру та економіку держави.Тепер постав себе на місце власника гаманця із грошима.Потрібно ні на когось дивитись а починати із себе.
Відповісти
Я працюю з молоддю і можу впевнено сказати: наша молодь прекрасна, якщо її хотіти бачити такою і хотіти розуміти її. Можна подумати, що "не молодь" - просто взірець? Фальшивості хватає серед кожної вікової групи, але старшим людям треба бачити в них своє минуле і відзразу "полегчает"! Хлопці заслуговують незмірної похваливід людей, а Бог все бачить!
Відповісти
Останні новини
Ківерці: чоловіку повернули гаманець з 400-ма доларами
10 вересень, 2017, 21:28