На Волині для людей похилого віку роздавали подарунки

На Волині для людей похилого віку роздавали подарунки
В неділю, 1 жовтня весь світ відзначав Міжнародний день людей похилого віку.

Активну участь у соціальній підтримці одиноких людей на Волині бере обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

Цього року починаючи з 29 вересня по Волинській області проходить низка заходів приурочених до Міжнародного дня літніх людей.

3 нагоди Міжнародного дня літніх людей, Старовижівськаа районна організація Товариства Червоного Хреста України для 30 одиноких людей похилого віку вручили продуктові набори на суму 1 000 грн.

Волонтери Турійської районної організації відвідали 10 підопічних, одиноких яким надали допомогу у вигляді продуктових наборів на суму 360.00 грн.

Акція з видачі продуктових наборів 10 підопічним пройшла у Володимирі-Волинському допомогу отримали на суму – 770.00 грн, Горохівська районна організація забезпечила своїх підопічних 10 продуктовими наборами на суму – 440.00 грн. Також приєдналася до акції і Локачинська районна організація, продуктові набори отримали 20 чоловік на суму – 800.00 грн.

Одинокі, які стоять на обліку в червонохресній організації Луцького району отримали допомогу у вигляді цукру на суму 1200.00 грн.

Любешівська та Любомльська районні організації, охопили людей похилого віку з видачею продуктових наборів. Любешів 3 підопічних на суму 150.00 грн, Любомль 3 одиноких на суму – 350.00 грн.

В Камінь-Каширському районі пройшла акція з видачі засобів гігієни для 10 одиноких громадян похилого віку на суму 430 грн. Ковельські пенсіонери – отримали солодощі, на суму 600.00 грн. Шацька районна організація забезпечила своїх підопічних 10 продуктовими наборами на суму – 500.00 грн.

1 жовтня працівниками та волонтерами Нововолинської міської організації Товариства розносились продукти харчування і засоби гігієни для 21 підопічного, одиноких та обмежених в пересуванні на суму 2 329.00 грн.

У місті Луцьку допомогу у вигляді продуктових наборів отримали 25 підопічних на суму 1280.00 грн.

Також активізували свою роботу банки одягу і пункти прокату речей першої необхідності, при кожній міській та районній обласній організації Товариства Червоного Хреста України, де потребуючі можуть отримати допомогу.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині для людей похилого віку роздавали подарунки
02 жовтень, 2017, 12:35