Не залишаймо у біді: волинському бійцю потрібна допомога

Не залишаймо у біді: волинському бійцю потрібна допомога
Мешканцю Олики необхідна термінова допомога.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише волонтер Ольга Валянік.

Допис подаємо без змін на правок:

«Молодший сержант Прокопенко Віталій Юрійович, номер обслуги 12 гаубичної артилерійської батареї 4 гаубичного артилерійського дивізіону, був призваний під час мобілізації на особливий період та служив з 28 січня 2015 року по 31 березня 2016 року. Віталій отримав черепно-мозкову травму в 2016 році, він лежав у реанімації 2 місяці, був паралізований. Після численних операцій та реабілітацій, боєць був прикутий до інвалідного візка, у нього порушене мовлення, погана пам’ять та дірка в голові. Нині він освоює заново своє тіло та намагається ходити. Для функціонування його організму «дірку» в голові необхідно «закрити», адже там немає кістки. Тому лікарі рекомендують прикрити її пластиною.

Чоловіку необхідна купити набір імплантатів для остеосинтезу, який вартує 11 635 гривень. Окрім цього бійцю необхідні кошти на реабілітацію, ліки та препарати. Уже 1,5 роки опікується цією сім’єю з Олики Олексій Кушнєр. Батько військового Прокопенко Юрій часто просить завезти сина в лікарню і назад, нарубати дров, зробити пандус чи утеплити хату. Мама Віталія давно померла, а батько пенсіонер сам виходжує сина. Батько уже збився з ніг, щоб знайти сину хоч якісь мінімальні кошти на лікування. Звичайно, що для когось це може здаватися копійками, але кошти необхідні не лише на пластину та операцію. Бійцю необхідне хороше харчування, вітаміни, реабілітологи та добре слово. Тому ми звертаємося до всіх небайдужих за допомогою!

Хто має фінансову можливість, може допомогти порадою, ліками чи знайти варіанти нормального функціонування для бійця – пишіть!

Картка ПриватБанку 5168 7420 1244 9595 Прокопенко Віталій

Мусимо допомогти чоловіку! Не залишаймо його у біді!»


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Не залишаймо у біді: волинському бійцю потрібна допомога
20 жовтень, 2017, 08:49