Турецький хірург готовий оперувати Настю Абрамчук

Турецький хірург готовий оперувати Настю Абрамчук
Професор-нейрохірург з Турецької клініки «MEDICALPARK» готовий оперувати Настусю Абрамчук, в якої пухлина мозку.

Про це йдеться на сторінці «Настуся Абрамчук БИТВА ЗА ЖИТТЯ» у Facebook.

Сьогодні в Києві, в медичному центрі «Into Sana», відбулась зустріч-консультація Насті і її батьків з першокласним турецьким нейрохірургом Serdar Baki Albayrak.

Лікар уважно оглянув Настю, вивчив історію хвороби дитини, МРТ та аналізи. Він впевнено заявляє, що береться оперувати дівчинку.

«Професор попередив про сьогоденну специфіку розміщення пухлини у головному мозку і про дуже серйозні ризики при операції та ускладнення, які можуть виникнути після операції. Але без операції Настя обійтися вже не зможе – пухлина тисне ...

Лікар вражений Настусіним позитивом та нормальним фізичним станом – дитина залюбки спілкується, читає вірші і сміється, самостійно їсть, говорить, самостійно випорожнюється... Це просто фантастичні зміни всього за 4 місяці! Але лікар наголошує, що якщо пухлину не видалити - стан може погіршитися в будь-який день...» - повідомляється на сторінці.

ЧИТАТИ ІСТОРІЮ НАСТУСІ АБРАМЧУК


Після проведення для Насті трактографії головного мозку, професор прийме остаточне рішення і клініка виставить Абрамчукам попередній рахунок за операцію.

«MEDICALPARK» єдина клініка на сьогдні, яка запрошує Настю на операцію, адже від інших медзакладів батьки отримали відмови.

«На батьків страшно дивитися... Їм знову прийдеться приймати, напевно, найризикованіше рішення в свому житті…» - йдеться у дописі.

Наразі Настя починає чергову хіміотерапію та готується до трактографії.

Охочі допомогти Настусі у її боротьбі за життя, можуть перерахувати кошти за реквізитами: картка ПриватБанку 4149 4996 4811 1977 (батько Сергій Абрамчук).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Турецький хірург готовий оперувати Настю Абрамчук
24 жовтень, 2017, 11:04