«БудуйТіло2»: передфінальний ривок

«БудуйТіло2»: передфінальний ривок
На ВолиньPost триває другий сезон проекту «БудуйТіло», у рамках якого учасники працюватимуть над атлетичною фігурою спільно із персональним тренером Віталієм Андрейчуком. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

Будують тіла учасників рубрики партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

Враження від перших тренувань читайте ТУТ

У рамках проекту учасники - підприємець та активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук та директорка департаменту соціальної політики Луцькради Тетяна Книш у позаробочий час взялися апгрейдити свої тіла.

Віталій розробив для підопічних спеціальні дієти, при складанні яких керувався антропологічними даними спортсменів-початківців. Традиційно, найбільше Тетяна та Олександр «налягають» на білки та овочі, у перших два прийоми їжі включають каші, а «закушують» усе салатами зі свіжих овочів.

Тренер на кожен тиждень запланував для підопічних по два функціональних тренуваннях та один день роботи на тренажерах.

У випуску Олександр ділиться враженнями від тренувань, завдяки яким вже вдалося скинути зайві кілограми та сантиметри.

ВІН


На сьогоднішньому занятті Олександр працював у стилі крос-фіт. віталій підготував традиційно насичену та активну програму, аби його підопічний зміг як слід розім'яти мускули.


Спочатку чоловік 50 разів виконував стрибки з підняттям колін вгору.



Тоді самооборонівець 50 разів виконував вправу з канатами.



Після цього Олександр 20 разів віджимався від грифа.



Завершальною вправою став жим штанги масою 20 кілограмів стоячи по 20 разів за підхід.



Ну і фінальний акорд - традиційна година на степпері.

Після тренування Олександр розповів, що хоч тренується вже декілька місяців, все одна практично на кожному тренуванні Віталій знаходить для нього нові вправи. Цього разу це були підстрибування із підтягуванням колін та робота з мотузками.



«Якщо чесно, з огляду на те, що у нас зараз трошки змінилося харчування після Великодня, адже організм отримав нові навантаження у їжі. Тому тепер йому треба дати нові навантаження у виглядів вправ та харчування», - з ентузіазмом зазначив чоловік.

Проте зізнається чесно – після настільки насиченого заняття не зміг витримати цілу годину на степпері. Та відчуваючи відповідальність, вирішив іти додому пішки. Замилувавшись красою міста і сам незчувся, як спокійно здолав усю відстань.

«Це гарна можливість побачити щось цікаве. І думаю, що це не менш корисно, ніж ходити в залі. Тому раджу всім – і цікаво, і здорово, і економія по грошах», - додав чоловік. Мовляв, навіть з маршрутками не вдається скрізь встигати, а тату така гарна можливість виділити час для себе- сходити в зал, прогулятися та й взагалі вести активний спосіб життя.



Самооборонівець додав, що загалом тренування не було важчим, ніж завжди. Проте організм відчуває втрати – наразі чоловік скинув майже 20% своєї попередньої ваги.



«Я вже не можу дочекатися, бо для мене проект не закінчиться після публічної частини, я буду продовжувати далі. Хочу доповісти, що за всі скинуті кілограми жиру я наберу «м’ясо». Тому тих, хто переживає, що я хворий бо сильно схуд, хочу запевнити, що я абсолютно здоровий, гарно себе почуваю, і скоро ви мене побачите в трохи іншому ракурсі», - підсумував чоловік.

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.



СЛІДКУЙТЕ ЗА СТОРІНКОЮ ПРОЕКТУ В FACEBOOK


ТЕКСТ - Василина БОРУЦЬКА, ФОТО - Павло БЕРЕЗЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.