Кому вигідний «чорний піар»?*

Кому вигідний «чорний піар»?*
Для перемоги на виборах усі методи виправдані. У це вірять місцеві горе-політтехнологи. Вони, знаючи, що чесно першість не здобудуть, вдалися тепер до брудних технологій.

Що таке «чорний піар»? Це дії, спрямовані на знищення репутації людини, які ведуться переважно за рахунок прихованого фінансування. Це друк замовних статей у продажних газетах. Це чутки, які розпускаються проплаченими агітаторами конкуруючих кандидатів.

Головним завданням таких технологій є переконати виборця у завідомо неправдивій інформації. Дуже часто використовують напівправду і маніпулюють реальними фактами, спотворюючи їхнє справжнє значення. Наприклад, запустивши таку технологію проти кандидата в народні депутати Геннадія Частякова, пишуть, що він донецький бізнесмен, а значить - «регіонал».

Правдою є те, що Геннадій Геннадійович є уродженцем Донецької області, хоча не мешкає там від часів навчання в інституті. Правдою є те, що він побудував успішний бізнес. Тільки чомусь не згадують, що підприємство цього молодого чоловіка розташоване у Києві. Одначе ці факти все одно штучно притягують до брехливого твердження, мовляв, Геннадій Частяков – «регіонал». І це у той час, коли цей самовисуванець ніколи не був і не є нині членом жодної політичної партії, бо має власне бачення розвитку регіону та країни.

Злякалися молодого і сильного?!

Звідки полився увесь цей бруд? Чому хвиля опоганення накрила лише одного із 20 кандидатів у народні депутати? Відповідь проста – конкуренти злякалися. Ці «місцеві князі» жили, роками не маючи гідних суперників. Сьогодні прийшов молодий і впевнений у собі політик. На його фоні, вони ніяковіють і втрачають усю штучну позолоту.

Адже чомусь лише стосовно Геннадія Частякова виникають доволі дивні запитання: про його національність, про приналежність до низькорейтингових партій. І це в той час, коли інші кандидати справді мають підтримку від влади, хоча і невміло це приховують. Треба зазначити, що супроти незалежного політика сьогодні в дивному тандемі об’єдналися і опозиція, і влада. Якщо і одні, і другі використовують чорний піар, то яка між ними різниця?! Може, вони одним миром мазані і працюють на одну й ту саму людину?!

А якщо увірветься терпець?

Як же протистояти чорному піару? Адже зазвичай кандидати на виборах поливають одне одного брудом із щораз більшою завзятістю. Чи так вчинив Геннадій Частяков супроти своїх недобросовісних конкурентів? Ні. Натомість він пішов абсолютно законним шляхом. Так, відбувся перший суд стосовно публікацій проти Геннадія Частякова в одній з волинських газет. Рішення буде винесено у кінці вересня.

***
Загалом же, аналізуючи діяльність Геннадія Частякова, можна з упевненістю сказати, що на жодній зустрічі кандидат не мовив ані одного «кривого» слова проти інших. Хоча йому безперечно є що розповісти виборцю про своїх нечесних суперників. Проте у Геннадія Геннадійовича ще є принципи, які «старі зубри» вже розгубили. Та чи варто дражнити терпіння молодого політика? Нехай зададуть собі це питання горе-політтехнологи і ляльководи, які за ними стоять.

Інна КРИШТАЛЬСЬКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Теги: Частяков
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вибачте, пані Інно, але ваша стаття ні про що...
Відповісти
А кто такой Геннадий Чистяков? Это статья плохой PR для кандидата. Хоть бы привели примеры "черного пиара", а то одно бла-бла-бла.
Відповісти
Та він тільки приписаний в тещі, тут не живе, "всплив" перед виборами. Чисто бандит з донецьких, регіонал чистий
Відповісти
Спортивний стадіон на 5му мікрорайоні м.Нововолинська це супер .Завжди заповнений дітками.Щиро дякуемо вам. \приєднуються 6 сімей\
Відповісти