Унікальна пропозиція: обміняй стару квартиру на нову*

Унікальна пропозиція: обміняй стару квартиру на нову*
Будівництво нових житлових багатоповерхових будинків набирає все більших обертів. Вторинне житло втрачає свою цінність на ринку нерухомості, адже все більше людей надає перевагу новому помешканню на заміну квартирі, яка розташована у будинку збудованому чи не 30 років тому.

Бажаючи отримати нове і якісне житло у власників виникає чимало запитань: «Що ж робити зі старою квартирою, як її продати?», «Продавши квартиру де я житиму якщо у новій ще потрібно зробити ремонт?» та багато інших.

На всі ці питання готові дати відповідь спеціалісти компанії «ВМБ нерухомість», які впровадили у свою роботу систему Trade in.

Trade in - система обміну старої квартири на нову, з незначною доплатою. Переваги її цілком очевидні: на заміну центральної системи опалювання ви отримуєте автономну, старі вікна, двері, радіатори опалення, комунікації та котел Ви змінюєте на нові, виготовленні уже за новітніми стандартами та технологіями.

У деталях ця послуга виглядає наступним чином:

Крок 1 – Ви звертаєтесь до компанії, телефонуючи за номером телефону (098)-777-48-51, (095)-244-27-28 та інформуєте про своє бажання здійснити обмін;

Крок 2 – Фахівець у галузі нерухомості виїжджає до помешкання у якому Ви проживаєте для того щоб оцінити його реальну вартість на момент продажу;

Крок 3
– Оцінивши Ваше житло, Вам необхідно обрати собі нове.

«ВМБ нерухомість» пропонує такі об`єкти до обміну:


Житловий комплекс у с. Підгайці (1,5 км. Від Луцька)

Два п`ятиповерхові будинки з 50-ма квартирами на двох.
Пропонуємо 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні квартири, у яких ми забезпечуємо Вам індивідуальну систему опалення, встановлення двоконтурного газового котла, радіатори опалення, рушникосушку, підігрів підлоги у кухні, санвузлі, коридорі та лоджії, 5-ти камерні енергозберігаючі вікна та якісну чистову стяжку та штукатурку в середині квартири.

Поблизу розташована хороша інфраструктура - сільська рада, спортивний та дитячий майданчик, дитячий садочок та школа, магазин та зупинка громадського транспорту.

Вартість за квадратний метр 1-4 поверх – 9 900 грн., 5 поверх - 8 900 грн.



Житловий комплекс «Сімейний» у с. Струмівка (2 км. від Луцька).

Чотириповерхові цегляні будинки, верхній рівень яких виконаний у вигляді мансарди, в цокольному поверсі знаходяться комерційні приміщення.

У будинках встановлено індивідуальну систему опалення, домофон. У кожній квартирі облаштовано двоконтурний газовий котел, радіатори опалення, підігрів підлоги у кухні, санвузлі, коридорі та лоджії, енергозберігаючі вікна, чистова стяжка та штукатурка в квартирі, інтернет, ТБ та сигналізація для Вашої безпеки.

Для щасливого власника квартири є 1 паркомісце на 1 квартиру. Особливістю цього житлового комплексу є його розташування, адже знаходиться він поблизу лісової зони, що забезпечить чисте повітря Вам та Вашим дітям.

Вартість – 9 000 грн. за квадратний метр.



Крок 4 – Визначившись з площею та загальною вартістю нової квартири, визначаємо розмір необхідної доплати.

Крок 5 – Протягом 4 місяців у Вас є можливість проживати у старій квартирі, що значно зекономить Ваші кошти на оренді нового житла на період ремонту. Вам уже не потрібно хвилюватись чи продасться Ваша квартира та за яку вартість, адже «ВМБ нерухомість» бере на себе усі ризики стосовно продажу.

Крок 6
– Завершивши усі роботи у новій квартирі Ви змінюєте своє місце проживання на комфортне помешкання, яке гарантовано створюватиме Ваш родинний затишок.



Якщо Ви бажаєте придбати нове житло, вигідно здійснити обмін? Телефонуйте (098)-777-48-51, (095)-244-27-28!

«ВМБ нерухомість» працює на Ваш комфорт! Ми цінуємо Ваш час та сили і завжди готові прийти на допомогу у нелегких питаннях пов`язаних з нерухомістю!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Унікальна пропозиція: обміняй стару квартиру на нову*
16 листопад, 2017, 14:22
У Луцьку прогресує кір
16 листопад, 2017, 14:16