«Інвестор» нагородив переможців конкурсу дизайнерів. ФОТО

«Інвестор» нагородив переможців конкурсу дизайнерів. ФОТО
Будівельна компанія «Інвестор» спільно з кафедрою дизайну Луцького національного технічного університету нагородили студентів–творців за найкращий інтер’єр квартир у ЖК «Супернова».

Нагородження переможців цінними подарунками відбулася у Луцькому національному технічному університеті у четвер, 16 листопада.

Нагадаємо, 23 березня будівельна компанія «Інвестор» оголосила конкурс для студентів на найкращий дизайн квартири у житловому комплексі «Супернова».

Юні дизайнери розробляли дизайн для однокімнатних квартир житлового комплексу «Супернова».

Основними умови конкурсу були необмежена кількість робіт, проекти мали бути розроблені у сучасних графічних редакторах та виконані у 3-D перспективі, представлені в електронному вигляді та скомпоновані в єдину презентацію у форматі 1х1 метр.

Оцінювали роботи журі, до складу якого увійшли викладачі кафедри дизайну ЛНТУ, відомі українські дизайнери та директор компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.



Перед тим як приступити до проектування учасники проекту відвідали будівельний майданчик ЖК «Супернова», щоб «відчути квартири», на власні очі оцінити масштаб житлового комплексу та зробити необхідні заміри для створення дизайну.

Опісля будівельна компанія «Інвестор» спільно з кафедрою дизайну відібрала 4 роботи студентського конкурсу на найкращий інтер’єр квартир у «Суперновій». А переможців визначали за принципом 50х50: частину голосів учасники отримали шляхом голосування в інтернеті, а іншу частину балів – від компетентного журі.

Дмитро Авраменко
Дмитро Авраменко


Щоб привітати переможців та отримати подарунки в ЛНТУ зібралося чимало люду. Підтримати призерів прийшли однокурсники та одногрупники, викладачі та ректор ЛНТУ Петро Савчук. Вручав цінні подарунки директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.

«Дякую переможцям за їхню наполегливість та творчість. Це були неймовірні проекти і досить важкий вибір. Але я дякую усім, хто взяв участь", - зазначив Разумовський.

Андрій Разумовський
Андрій Разумовський
Петро Савчук
Петро Савчук


Один із співорганізаторів, доцент кафедри дизайну ЛНТУ Дмитро Авраменко зазначив, що дуже приємно, коли такі великі компанії як «Інвестор» співпрацюють зі студентством.

«Я вважаю, що усе вдалося. Мені здається, що студенти справилися на «відмінно». Усе це наші студенти, які можуть гідно представити себе на ринку. Я дякую ректору університету Петру Савчуку та директору будівельної компанії «Інвестор» за співпрацю», - зазначив Авраменко.



Тож подарунки– «фітнес-трекери» та дипломи– за участь в конкурсі отримали Марія Сорока, Діана Колеснікова, Наталія Богута.

Переможцем конкурсу став Сергій Кондрацький, який отримав планшет.
Переможець зазначив, що проектом займався трохи більше місяця.



«Місяць пішов на концепцію та розташування меблів. Іще півмісяця витратив на реалізацію. Загалом, я задоволений дизайном і хочу побачити реалізацію проекту в реалі. Звичайно, є такі моменти в проекті, які я б хотів виправити», - зазначив переможець конкурсу.

Андрій Разумовський та Петро Савчук
Андрій Разумовський та Петро Савчук


На завершення заходу директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумвський вручив подяки співорганізаторам конкурсу – Петру Савчуку, Дмитру Авраменку та Інні Абрамюк.

Після офіційної частини вручення призів, студенти запропонували компанії «Інвестор» і співпрацю на майбутнє. Наприклад, облаштувати студентський сквер, або зелену зону біля одного із житлових комплексів компанії «Інвестор».

Нагадаємо, компанія «Інвестор» пропонує квартири під бізнес на першому поверсі ЖК «Супернова» за акційною ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці !!!
Відповісти
Останні новини
«Інвестор» нагородив переможців конкурсу дизайнерів. ФОТО
16 листопад, 2017, 14:54