У Луцьку хочуть оновити тролейбусний парк

У Луцьку хочуть оновити тролейбусний парк
У Луцьку хочуть придбати 30 ових троелйбусів, адже вік машин, які обслуговують маршрути міста, становить 24 роки при нормі у 10.

Про це стало відомо під час засідання комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, повідомляє Вголос.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович розповів, що міський тролейбусний парк потребує оновлення.
Відтак у Луцьку планують залучити кошти Європейського інвестиційного банку і купити 30 нових низькопідлогових тролейбусів. Окрім того, у межах проекту хочуть провести модернізацію інфраструктури електротранспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ці казочки вже надоїло слухати. Цілий рік про одне і теж. Весною, якщо не помиляюсь. Верховна Рада України дала добро на отримання кредиту. Деякі міста України вже отримали кошти і провели тендери на закупівлю нового еленктротранспорту. В Луцьку дальше балачок справа не зрушилась з місця
Відповісти
Бгг, відмили купу грошей купивши Б/В тролейбуси в польщі, а тут на тобі - вони виявились старими!! І ніхто не знав!! яка дивина...
Нумо ще купим 3 нових, а грошей намутим як на 30!
Відповісти
Гунчик заробить пару рублів
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть оновити тролейбусний парк
27 листопад, 2017, 15:54