Операція «псевдопожежа»: волинські вогнеборці провели спецнавчання

Операція «псевдопожежа»: волинські вогнеборці провели спецнавчання
На території Руденського психоневрологічного інтернату у Любомльському районі співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області провели спецнавчання.

Навчання відбулися у понеділок, 27 листопада, інформує Кордон.

Навчання організували спільно з персоналом об’єкту. Відповідно до тактичного задуму навчань, на першому поверсі будівлі внаслідок замикання електромережі сталася пожежа, де знаходяться тяжкохворі. Адміністрація закладу, повідомивши Службу порятунку «101» про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з полум’ям та евакуацію людей.

Тим часом рятувальники, що прибули на місце виклику, в складі ланки ГДЗС пішли в розвідку і задіяли на гасіння псевдовогню водяні стволи, а також подали воду на захист сусідніх приміщень. Протягом 27 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

«Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників і персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню по адмінбудівлі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані професійно, належним чином», – зазначив, підбиваючи підсумки, керівник навчань – начальник ДПРЧ-10 Михайло Кондзера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Операція «псевдопожежа»: волинські вогнеборці провели спецнавчання
27 листопад, 2017, 16:07