У 2012-му на Волині з’явилося 13 прийомних сімей

У 2012-му на Волині з’явилося 13 прийомних сімей
Минулоріч на Волині створили 13 прийомних сімей, а всього їх вже налічується 69.

Про це 4 січня розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк під час новорічних святкувань у обласному драмтеатрі, повідомляє прес-служба ОДА.

Під час спілкування із журналістами Курилюк зазначив, що впродовж двох останніх років влада приділяє особливу увагу дітям пільгових категорій. Із 1846 дітей-сиріт в сім’ях сьогодні перебуває 1510.

Заступник губернатора Олександр Курилюк і заступник голови Волинської облради Юрій Лобач на святі «обласної новорічної ялинки» привітали дітей особливої долі, які прибули з усіх районів та міст області.

Це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, діти військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, діти загиблих шахтарів, діти з малозабезпечених та багатодітних сімей.

«Ми продовжуємо наші щорічні зустрічі з вами в театрі. Організовуючи свято, ми хочемо бачити ваші щирі усмішки та емоції», – зауважив Курилюк.

Після святкування біля ялинки, діти переглянули святкову виставу «Ну, вовче, постривай!» та отримали солодкі подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У 2012-му на Волині з’явилося 13 прийомних сімей
04 січень, 2013, 14:09