«Волинь» може поповнитися гравцями «Арсеналу», – ЗМІ

«Волинь» може поповнитися гравцями «Арсеналу», – ЗМІ
Футбольний клуб «Волинь» має намір у наступному сезоні поповнитися новими гравцями – щонайменше крайнім захисником та форвардом.

Про це наставник луцької «Волині» Анатолій Демяненко розповів газеті «Команда», пише iSport.ua.

«Всі ми збираємося на клубній базі 8 січня. А поки що футболісти і тренерський штаб Волині відпочивають. Ніяких контрактів або договорів ні до Нового року, ні після поки ні з ким не підписувалося. З виконавцями, які нам цікаві, досі ведуться переговори, але говорити, що вони успішно завершаться зараз ще рано», – повідомив Анатолій Демяненко

«Імен можливих новачків я, як і раніше, називати не буду. Скажу лише, що нам необхідно обов'язково підписати крайнього захисника та форварда», – каже головний тренер «Волині».

Крім того, за інформацією видання, луцький клуб не проти підсилити свої ряди гравцями київського «Арсеналу». Якщо з 10 січня президент столичного колективу Вадим Рабинович влаштує солідний розпродаж футболістів, деякі з них, не виключено, опиняться в Луцьку.

Після проходження волинянами з 8-го по 11 січня стандартних процедур (медобстеження, втягуючі заняття) вже 12-го числа луцька команда відправиться на перший закордонний збір до Туреччини.

На даний момент, за словами наставника Волині, стали відомі спаринг-партнери, з якими лучани проведуть контрольні поєдинки орієнтовно 16-21 січня. Спочатку український колектив перевірить сили в товариському матчі з хорватським «Динамо» (Загреб), а потім зіграє з німецьким «Мюнхен-1860».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» може поповнитися гравцями «Арсеналу», – ЗМІ
04 січень, 2013, 16:14