Вкрав дві мобілки – сів на чотири роки

Вкрав дві мобілки – сів на чотири роки
До чотирьох років позбавлення волі засудили грабіжника, який у парку напав на лучанина і відібрав у нього два мобільні телефони.

Нічної пори до луцького міськвідділу міліції звернувся місцевий чоловік і повідомив, що у парку його пограбував невідомий. Спритник відібрав у заявника мобільні телефони і спортивну сумку, повідомили 4 січня у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці встановили, що тієї ночі потерпілий повертався додому з роботи. Аби скоротити дорогу, попрямував парком. Аж тут до нього підбіг чоловік, штовхнув і вдарив по обличчю. Від несподіваного удару молодик впав. У цей момент нападник витягнув із кишень потерпілого мобільні телефони і 30 гривень. Зірвавши з плеча спортивну сумку, втік.

Працівники міліції встановили, що злочин скоїв житель Луцька. Відносно нього порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисник завдав потерпілому матеріальної шкоди на суму 1700 гривень.

Під час розслідування кримінальної справи з’ясувалося, що молодик, будучи неповнолітнім, уже мав проблеми із законом. Тож, згідно з вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області, спритник за вчинений грабіж відбуватиме покарання у вигляді позбавлення волі строком на чотири роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Непонятно? Вчера украл и уже в выходные был суд?
Відповісти
4 січня повідомила міліція.
Відповісти